Popa își scoate reșițenii la fitness! Sâmbătă, în Centrul Civic

fitness

Autoritățile locale îi invită pe reșițeni la mișcare. Mai exact, la o oră de fitness, binevenită după micii și berea de la Zilele Reșiței.

 

Sub numele de „Mișcare pentru sănătate“, acțiunea presupune o oră de exerciții fizice pe muzică ce va fi ținută de antrenori profesioniști chiar în Centrul Civic.

La mișcare sunt așteptați toți reșițenii, indiferent de vârstă și pregătire fizică, și asta pentru că organizatorii sunt pregătiți cu exerciții speciale pentru fiecare nivel.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 10.00,  în Centrul Civic –  Piața 1 Decembrie 1918.

„Îi așteptăm pe reșițeni într-un număr cât mai mare la fitness în aer liber împreună echipa HM Plyo Team – Lisa & Mike la exerciții fizice pe fond muzical. Programul este accesibil tuturor categoriilor de vârstă și dă alternative de exerciții dinamice în funcție de pregătirea fizică a fiecărui participant”, explică autoritățile locale reșițene.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei