Popa le prezintă orașul străinilor ca pe un diamant neșlefuit! „Ca primar, îmi doresc pentru Reșița o dezvoltare armonioasă”

modelmic+editorial

Primăria Reșița a fost vineri gazda Clubului Economic German Banat DWC-Banat, club care reunește reprezentanți ai companiilor multinaționale nemțești care activează pe teritoriul Banatului. Edilul a purtat discuții cu investitorii germani și le-a prezentat Reșița ca pe un loc cu un potențial uriaș care abia așteaptă să se dezvolte.

 

În cadrul discuțiilor purtate cu ocazia întâlnirii, primarul Popa a fost plăcut impresionat să constate că demersurile facute în ultimul timp sunt apreciate de mediul investițional.

Implementarea învățământului dual, parteneriatul cu Universitatea Eftimie Murgu, informațiile oferite de studiul social care tocmai a fost finalizat, sunt pași clari făcuți în întâmpinarea nevoilor unui investitor serios, susține edilul-șef, iar eforturile autorităților locale de a scoate Reșița pe harta orașelor dezvoltate au ajuns și la urechile marilor oameni de afaceri internaționali.

„Sunt bucuros că am putut fi vineri gazdă pentru Clubului Economic German Banat DWC-Banat. Acest club reunește reprezentanți ai companiilor multinaționale din Timișoara și investitori autohtoni.
Am discutat cu președintele DWC- Banat, domnul Peter Hochmuth, oportunitatea pe care o poate oferi Reșița investitorilor germani și nu numai, în contextul în care Timișoara devine un oraș extrem de aglomerat iar alte zone ale Banatului au rămas descoperite din punct de vedere al investițiilor private. Forța de muncă plecată din zonă poate reveni odată cu investiții serioase care să ofere locuitorilor un venit stabil.

Ca primar îmi doresc pentru Reșița o dezvoltare armonioasa care să includă investiții serioase pe segmentul producției, acestea urmând să creeze concurență pe piața muncii astfel încât să crească și nivelul de trai. Pe de altă parte, Reșița a trecut de momentul industrializării excesive și trebuie să se transforme într-un oraș prietenos pentru vizitatori, putem deveni o poartă de intrare către frumusețile naturale oferite de Banatul de Munte”, explică primarul Ioan Popa.
 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “Reșița a trecut de momentul industrializării excesive și trebuie să se transforme într-un oraș prietenos […], explică primarul Ioan Popa.”

  Care sa darame (prietenos) macar garajele oamenilor.
  Vorba cantecului: Partidul minte…, partidul minte…, partidul minte luminata…

  Raspunde
 2. L

  Pai începe măcar cu tăiați ierbii printre blocuri și va fii un pas înainte acest lucru. Pana la lucruri mărețe e nevoie de rezolvat mici amănunte gen gropi ,curățenie sau parcarea haotică

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei