Popovici, nemulțumit de managementul de la Căminul de bătrâni din Reșița! Mirel Sabo a fost schimbat din funcția de director!

popovici si sabo

Căminul pentru persoane vârstnice din Reșița are începând de săptămâna aceasta o nouă conducere. Conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a decis schimbarea din funcție a lui Mirel Sabo, la un an și câteva luni după ce a fost numit pe post. Postul urmează să fie scos la concurs. Însă, până când acest lucru se va întâmpla, a fost numit un director interimar.

Am considerat că este nevoie de o schimbare, nu numai eu, ci întreaga conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin. Pe de o parte din cauza evenimentelor care s-au produs în ultima perioadă, pe perioada mandatului domnului Sabo, și pe de altă parte cel puțin eu am fost nemulțumit de managementul de acolo. Nu ne putem juca cu banii publici și nici cu viețile oamenilor. Au fost mai multe accidente, au fost o serie de controale la această instituție și rezultatul este unul foarte clar: schimbarea directorului”, a declarat pentru Reper 24, vicepreședintele forului județean, Ionuț Popovici, cel care are în subordine instituțiile sociale ce aparțin de forul județean.

Mirel Sabo nu a dorit să facă niciun comentariu referitor la schimbarea sa din funcție. Acesta rămâne în continuare contabil-șef al Căminului, poziție pe care a ocupat-o și înainte de a fi numit director.

Interimar la conducerea Căminului pentru Persoane Vârtsnice din Reșița a fost numit Mihai Ioan Vasilescu, care ocupa postul de psiholog la Centrul „Casa noastră” din Zăgujeni.

Este o perioadă de interimat, pentru că așa spune legea, nu puteam lăsa centrul fără conducere. Postul va fi scos la concurs și cine va fi cel mai pregătit va ocupa funcția de director al căminului”, a mai adăugat Ionuț Popovici.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Tovarcina

  Serios Sabo asta asa omnipotent este ? Contabil, Director si consilier la Primarie ? Pai de vina nu e el ci cine l-a pus !!!! S-a gasit acum oaia neagra !

  Raspunde
 2. zero

  „Am considerat că este nevoie de o schimbare, nu numai eu … cel puțin eu am fost nemulțumit”, a declarat … vicepreședintele … Ionuț Popovici

  E clar.
  Popovici a “sărit” direct spre “barca” tăiţeilor, după primul tur cu Joianis.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei