Postul de manager al Teatrului de Vest din Reșița, scos la concurs!

modelmic

Postul de manager al Teatrului de Vest din Reșița a fost scos la concurs de conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin, în subordinea căruia de află instituția de cultură. Teatrul din Reșița este condus în prezent de Dan Mirea, care a fost numit interimar după ce fostul manager Nicolae Dumitru Vlădulescu și-a dat demisia în urmă cu câteva luni.

Managementul Teatrului de Vest Reșița a fost asigurat încă din anul 2013 de către Asociația Culturală ARS PROXIMA în baza unui contract semnat cu Consiliului Județean Caraș-Severin. La rândul său, Asociația Culturală ARS PROXIMA l-a numit pe Vlădulescu ca reprezentant și manager al Teatrului de Vest Reșița.

Dl N. D. Vlădulescu a renunțat la calitatea de reprezentant al Asociației Culturale ARS PROXIMA și implicit de manager al Teatrului de Vest Reșița prin demisia înregistrată la Consiliul Județean Caraș-Severin cu nr. 2691/15.02.2017 motivând probleme de sănătate”, explica la momentul demisiei purtătorul de cuvânt al forului județean, Camelia Basaraba.

Cei interesați să se înscrie la concurs o pot face până în data de 6 iunie, candidații trebuind să îndeplinească următoarele condiții de participare, anunțate pe site-ul CJ CS: cetățenia română sau a uneia din statele membre ale Uniunii Europene, capacitate deplină de exercițiu, studii universitare sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă în domeniul de activitate al instituției, vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani, experiență în domeniul activității manageriale de minim 3 ani sau specializări în domeniul managementului. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, să nu fi suferit condamnări penale și civile pentru fapte care l-ar face incompatibil cu funcția pentru care candidează și să le nu fi încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile.

Concursul va avea mai multe etape, de la analiza dosarelor de către comisie și susținerea proiectelor de către candidați, până la proba scrisă, rezultatul final urmând să fie anunțat cel târziu în data de 6 iulie.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei