În preajma Crăciunului, doamnele de la PRO România le-au oferit câteva clipe de afecțiune copiilor de la Centrul „Speranța” din Reșița!

modelmic

PRO România Caraș-Severin a dat startul unor acțiuni de sorginte caritabilă, acte demne de urmat, cu încrederea unui viitor mai bun pentru copii care au nevoie de dragostea și afecțiunea unui cămin.

„Nu contează să faci multe lucruri, important este să le faci cu multă dragoste.”

În preajma Sfintelor sărbători  de iarnă, femeile organizației PRO România – filiala Reșița, au petrecut momente deosebit de frumoase, încărcate de trăiri și emoții intense, oferind din preaplinul inimilor copiilor  de la Centrul “ Speranța „ Reșița, daruri și ore de joacă și veselie la „ Prichindelul jucăuș „. Crăciunița PRO România Reșița, ajutor de nădejde al Moșului în acest an, alături de doamnele noastre, s-au distrat pe cinste împreună cu cei mai  zâmbitori copii promițându-și reciproc noi întâlniri și cu alte ocazii.

„Întotdeauna când dăruiești din dragoste față de semeni, se cheamă că ai înțeles că această iubire necondiționată oferită aproapelui este înțelepciune intuitivă deosebită, este îndemn și model și altora, este o cale de urmat. Așa cum frumos spunea Maica Tereza, „Dacă Îl vezi pe Dumnezeu în oameni, atunci există iubire pentru ei şi de aici apare pacea”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157703349158701″]

Astfel de acțiuni precum și alte activități, vor urma în perioada următoare, precum și pe parcursul anului viitor, după un calendar ce va fi definitivat până la sfârșitul acestui an“, a declarat Elena Borchescu, din partea echipei doamnelor PRO România – filiala Reșița.

Praznic Luminos și Sărbători binecuvântate, tuturor !

Diana RADU


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la [email protected], pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei