Prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, primește din nou în audiență!

modelmic

Prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, continuă și anul acesta audiențele acordate în teritoriu. Prima astfel de întâlnire cu cetățenii interesați să își expună problemele în fața reprezentantului Guvernului în teritoriu, va avea loc la Bocșa, miercuri, 20 februarie.

Întâlnirea reprezentantului Guvernului în teritoriu cu cetățenii interesați – aşteptați și din zona limitrofă orașului, spre a-şi expune problemele stringente, ce vizează atribuțiile și competenţele legale ale instituţiei prefectului, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Orașului Bocșa, cu începere de la ora 11:00”, informează Mihaela Șchiopu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Caraș-Severin.

Înscrierea solicitanţilor se va face în zilele până la data audienţei, între orele 09:00 şi 15:00, la secretariatul Primăriei Orașului Bocșa.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459 – după programul, luni, marţi și joi, între orele 08:30 – 16:00, și vineri, între 08:30 – 13:30, personalul specializat de la Compartimentul Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al instituţiei prefectului va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze în întâlnirea cu Prefectul județului.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei