Prefectul Matei Lupu a trecut pe la urne! „Cine adună cele mai multe voturi, acela să câștige, acela să ne reprezinte”!

WhatsApp Image 2019-11-24 at 11.28.58

Procesul electoral decurge fără probleme în județul Caraș-Severin, conform prefectului Matei Lupu, care și-a exercitat și el dreptul la vot în jurul orei 10:30, pe listele suplimentare, la una din secțiile de votare de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.
Din punctul nostru de vedere totul este în regulă, chiar acum am fost într-o ședință cu toți comandații de la structuri, suntem în program, nu avem nicio problemă deosebită. Am luat legătura inclusiv cu Salvamontul să vedem dacă sunt probleme în legătură cu drumurile. Nu avem vânt care să ne facă probleme cu întreruperile de energie electrică, desfășurăm activitatea în condiții normale”, a precizat la ieșirea de la urne reprezentantul Guvernului în teritoriu.
Matei Lupu s-a arărat convins că lucrurile să decurgă fără probleme și în continuare și și-a exprimat speranța ca de luni să dispară ura dintre români, fie ea pe criterii politice, religioase sau etnice.
M-aș bucura ca odată cu încheierea acestei runde de vot să dispară din România această ură dintre români. Nu este normal și firesc ca noi să ne urăm pe criterii politice, pe criterii religioase, etnice sau altele. Este mult mai bine să mergem pe ideea de a ne iubi unii pe alții, ar fi bine să ne gândim și la religie în momentele acestea, care ne spune iubește-ți aproapele. Niciunde nu ne spune să ne dușmănim sau să ne batem. Pentru ce? Pentru că eu susțin pe cineva și tu pe altcineva? Pentru că mie îmi place o culoare, ție alta? Nu este normal lucru acesta.Sper ca lucrurile normal să decurgă astăzi și cine adună cele mai multe voturi acela să câștige, acela să ne reprezinte”, a mai adăugat Matei Lupu.
Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei