Pregătiți de braconaj. Bărbați din Bocșa prinși cu armă de vânătoare, muniție și articole pirotehnice deținute ilegal

modelmic

Doi bărbați din Bocșa au fost prinși de polițiști având asupra lor o armă de vânătoare, muniție și articole pirotehnice.

Aseară, în jurul orei 21:00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au depistat pe DN 58B, între localitățile Bocșa și Berzovia, un microbuz condus de un bărbat de 62 de ani, care era însoțit de un alt bărbat de 61 de ani, ambii din Bocșa.

Polițiștii au făcut un control al microbuzului și au găsit în interiorul lui o armă de vânătoare, cartușe cu glonț, dintre care unul încărcat artizanal, un cuțit de vânătoare și articole pirotehnice.

Cei doi bărbați nu au putut prezenta documente justificative de deținere a armei și muniției. așa că oamenii legii au ridicat arma de vânătoare, muniția și celelalte articole găsite asupra celor doi, în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză, au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj-tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă(…),faptă prevăzută și pedepsită de Legea 407/2006 Republicată (Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic) nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și pentru orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 126/1995 Republicată, privind regimul materiilor explozive”, precizează IPJ Caraș-Severin.

modelmic

Elena FRANȚ

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei