Premieră absolută pentru reșițeni! Biletele de autobuz și abonamentele, achiziționate prin SMS sau aplicație mobilPay

modelmic

Reșițenii care doresc să circule cu autobuzele își vor putea cumpăra biletele precum și abonamentele de o zi sau de cinci zile prin SMS sau aplicație mobilPay. Drept urmare, începând de săptămâna viitoare, biletele nu vor mai putea fi achiziționate din mijloacele de transport în comun, iar cei prinși fără bilete nu vor mai avea nicio scuză.

Transport Urban Reșița dorește să ofere o alternativă pentru achiziția mai facilă a biletelor folosind telefonul mobil, la orice oră și în orice zi a săptămânii. Această măsură vine în sprijinul celor care doresc să folosească transportul în comun și după închiderea punctelor de vânzare a biletelor”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Pentru a achiziționa bilete sau abonamente prin SMS, trebuie trimis textul C1 (bilet pentru o călătorie), Z1 (abonament de o zi) sau Z5 (abonament de cinci zile) la numărul 7530. Tariful este de 0,42 de euro pentru un bilet,1,2 euro sau 3 euro pentru abonamente, sumă la care se adaugă TVA-ul. De precizat că în rețelele Orange și Vodafone se mai adaugă un 0,05 euro plus TVA pentru fiecare SMS trimis.

Cei care preferă să plătească prin aplicația mobilPay trebuie să urmeze următorii pași: să descarce aplicația din Google Play, după care selectează Bilet Reșița din secțiunea Transport și tipul de bilet pe care îl doresc, după care plătesc cu cardul.

De precizat că operatorul de transport din municipiu anunță că după data de 19 martie, biletele și abonamentele de călătorie NU vor mai putea fi achiziționate din mijloacele de transport. Ele vor putea în continuare fi cumpărate de la cele peste 20 de puncte de vânzare de pe raza municipiului.

mobilpay resita

 

 Karina TINCUL

 

 

Stiri similare

2 Comentarii

 1. cetatean tanar

  ce faceti pentru sutele de pensionari din orasul asta??? ca mai mult ei sunt in Resita…….
  nu au smartphone, nu au mail, etc. si nu mai pot la o anumita varsta sa mai invete …………………..
  dar ei sa stea acasa, nu, ce le mai trebuie bilet?
  dar cand esti (mai) tanar , nu-ti pasa, te crezi in putere
  si la putere

  Raspunde
 2. Maria

  Când le cumpăram din autobuz erau la orice oră. În plus mai și lăsați niște oameni fără loc de muncă. Să vă fie rușine.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei