Premieră în Ajun! Tirul lui Moș Crăciun a bucurat anul acesta copiii din Oravița și Moldova Nouă!

Torul Mos Craciun

Tirul lui Moș Crăciun, o tradiție inițiată de grupul de firme Auto Alex a fost prezent și anul acesta în două orașe importante din Banatul de Munte. Dacă în anii precedenți tirul descărca pungile de cadouri doar la Moldova Nouă, anul acesta a fost și rândul copiilor din Oravița să fie bucurați de apariția acestui impunător autovehicul. Nu mai puțin de 2000 de cadouri au fost pregătite cu această ocazie și au ajuns din sacul, sau mai corect spus și mult mai bine pentru sutele de copii, din tirul Moșului, în mâinile nerăbdătoare ale copiilor.

Tirul lui Moș Crăciun a poposit pe 23 decembrie în orașul din Clisura Dunării iar în ziua de Ajun, Moșul a împărțit daruri și bucurie celor care și-au dorit să se întâlnească cu el. Tirul lui Moș Crăciun a oprit în mai multe zone ale orașelor amintite și a dăruit cadouri și mai presus de acestea, bucurie și speranță pentru toți copiii întâlniți.

Sponsorii lui Moș Crăciun au fost societatea Auto Alex, Imperial Market și Casa Alex din Oravița, reprezentând un gest pe care, așa cum amintea, managerul Alin Torma, unul din principalii inițiatori ai darnicei acțiuni intitulate „Tirul lui Moș Crăciun”, este realizată cu sufletul larg deschis pentru bucuria copiilor, o tradiție pe care o dorește perpetuată și la care sunt așteptați să se alăture și alți oameni de afaceri.

Crăciun Fericit, oameni cu suflet bun, cei care știți să dăruiți și dincolo de cuvinte!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei