„Premierul Ponta“ într-o vizită de lucru la Mall, a stat de vorbă cu Reper 24!

ionponta

Nu de puţine ori am avut ocazia să observ oameni care semănau izbitor cu diverse cunoştinţe, confuzia ducând adeseori la situaţii de tot hazul. O astfel de situaţie am trăit-o şi ieri la Timişoara, în celebrul Iulius Mall, acolo unde l-am întâlnit pe „premierul Victor Ponta“, ce-i drept variantă la o scară mai redusă, o figură juvenilă, elev de liceu care seamănă leit cu actualul candidat al social democraţilor la funcţia de preşedinte al României. 

Micul Titulescu – variantă de Timişoara, este un tânăr ambiţios, dornic de a progresa la clasă şi un violonist de un real talent, după cum ne-a mărturisit prof. dr. Marius Cîrnu, director adj. al Colegiului Naţional de Arta Ion Vidu, locul unde Iova Galin, căci aşa se numeşte tânărul nostru, îşi urmează studiile.

Sosia lui Victor Ponta nu a fost reticentă atunci când am abordat-o şi a răspuns cu amabilitate întrebărilor noastre. Liceanul Galin a avut totuşi o oarecare dezamăgire legată de faptul că nu a fost inspirat în ce priveşte codul vestimentar ales de acasă, optând pentru o ţinută lejeră la Mall şi nu una care să-l aducă şi mai aproape de imaginea cu care ne-a obişnuit la televizor actualul prim-ministru al României.

Oricum noi îi urăm mult succes în activitatea artistică şi să ajungă un violonit recunoscut. Chiar dacă nu va atinge niciodată notorietatea premierului Victor Ponta ale cărui trăsături îi sunt aproape identice.

ponta2

1

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei