Preșcolarii reșițeni, așteptați cu brațele deschise de Colegiul Mircea Eliade! Vezi aici oferta educațională

modelmic+editorial

Colegiul Național Mircea Eliade și-a deschis joi larg porțile pentru părinții și copiii care se pregătesc pentru înscrierile în clasa 0.

Preșcolarii din cadrul grădiniţei afiliate Colegiului şi de la grădiniţele din cartier au vizitat şcoala şi au participat la ateliere de creaţie, alături de elevii claselor primare.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de şcolarii artişti şi de voluntarii Centrului de tineret „Mansarda”. Copiii prezenți au avut ocazia de a le cunoaşte mai bine pe doamnele învăţătoare Olariu Svetlana, Sadovan Lăcrimioara, Anghel Mihaela şi Saşec Rodica, care i-au primit cu dulciuri şi ornamente realizate în atelierele de lucru.

Porțile Colegiului rămân deschise și în zilele care urmează, cele două locaţii putând fi vizitate de toți cei interesaţi,  zilnic între orele 8-13 în corpul B şi între 8-16, în corpul C, unde exista şi clasă de alternativă Step By Step.

„Oferta noastră pentru anul acesta este: o clasă de pregătitore în învățământ tradițional în corpul C, fosta școală Nr. 12 care acum aparține de Colegiul Mircea Eliade, precum și o clasă în alternativa Step by Step cu program până la ora 16 și posibilitatea de a servi masa, iar în corpul B, fosta școala 11, avem o clasă de pregătitoare în învățământ tradițional. Joi ne-au vizitat grupele mari de la grădinița Riki Priki și de la Dumbrava Minunataă, în jur de 150 de copii până la ora 13. În zilele următoare sunt așteptați toți cei interesați și nu au ajuns până acum, să vină să ne viziteze și să ne cunoască”, explică Fercea Ghiorghița, directorul Colegiului Național Mircea Eliade din Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157680707107615″]

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei