Președintele Hurduzeu a parafat înțelegerea cu primarul Popa! CSM Reșița sprijinită financiar de Consiliul Județean!

modelmic (1)

Astăzi, chiar înaintea debutului partidei dintre CSM Reșița și Farul Constanța, președintele Consiliului Județean Caraș Severin, Silviu Hurduzeu și președintele clubului rossoner CSM Reșița, Cristian Bobar au semnat un act de colaborare, în vederea sprijinirii clubului din Valea Domanului. La momentul semnării a luat parte și primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

Am participat în această dimineață la semnarea parteneriatului dintre Consiliul Județean Caraș-Severin și Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița. În urma acestui parteneriat, clubul va fi sprijinit de forul județean cu suma de 450.000 lei. Țin să mulțumesc pe această cale președintelui CJ, Silviu Hurduzeu, pentru că a înțeles importanța susținerii sportului în județ! Toți pentru echipă!”, a declarat Ioan Popa.

Consiliul Județean Caraș-Severin s-a angajat să sprijine financiar echipa de fotbal de ligă secundă cu suma de 450.000 lei pentru acest al doilea semestru al lui 2019 iar pentru anul 2020 contribuția va fi de 900.000 de lei. CSM Reșița este în acest moment echipa fanion nu doar a municipiului Reșița, ci și a județului Caraș-Severin. Primarul Ioan Popa a ținut să mulțumească conducerii Consiliului Județean pentru implicarea și susținerea fenomenului sportiv din Valea Domanului, unul care sprijinit de toți factorii cu putere de decizie ar putea deveni un fenomen social, amintindu-ne de Metalul anilor 70.

modelmic (1)

 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  „Am participat în această dimineață la semnarea parteneriatului dintre Consiliul Județean Caraș-Severin și Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița.”, a declarat Ioan Popa.

  Banii i-a dat Hurduzeu, pe semnătura sa, în calitate de reprezentant al C.J.
  Tăiţelu’ a “participat” doar la poză (ca impresie artistică); nu a semnat şi nici nu parafat nimic. Exceptând taxele locale majorate cu 50% pe spinările reşiţenilor. În rest … doar se preface, cu gura deschisă … (vezi poza).
  Ăsta nu dă nimic, doar ia.
  Ca orice “tăiţel”.

  Raspunde
  1. Ioan

   Omule esti bolnav!!!
   Pentru tine, cred ca, era mai bun Sterpelescu Miata (Otu).
   Omul asta, primarul, ca se zbate pentru oras, nu este bun!!!!
   Sa vina un alt Sterpelescu ca sa fie bine!~!!

  2. zero

   “Omul asta, primarul, ca se zbate pentru oras…”

   Se “zbate” pentru a jefui pe majoritatea cetăţenilor oraşului.
   Cel puţin cu taxe majorate 50%. Pentru “ai lui”.
   Sunt lacomi şi mai au puţin timp din mandat.
   Oricum e ultimul.
   Bani pentru CSMR a dat dl.Hurduzeu, nu tăiţelu.
   Care o fi cel bolnav cu birou la morgă? :)

 2. INa

  “Consiliul Județean Caraș-Severin s-a angajat să sprijine financiar echipa de fotbal de ligă secundă cu suma de 450.000 lei pentru acest al doilea semestru al lui 2019 iar pentru anul 2020 contribuția va fi de 900.000 de lei”.
  La handbal,nimiic? Cate echipe de prima liga are judetul ?

  Raspunde
 3. Elev

  Domnul Hurduzeu a trecut la pnl nu la pro ponta? Are in spatele semnăturii o hotărâre a Consiliului județean? Poate da bani de la el ca sa nu fie abuz in serviciu. Pentru copiii bolnavi de cancer NU DAU BANI CEI DOI POLITICIENI? CU CEI bolnavi nu pot face poze!. Pe mana cui a ajuns Reșița si Caras-Severinul!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei