Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă: „Declarațiile lui Codrin Ștefănescu îmi provoacă repulsie!“

Mocioalca la resita

Legat de acuzațiile făcute astăzi de secretarul general adjunct  al PSD, Codrin Ștefănescu, privind amenințările șefului PSD Caraș-Severin la adresa primarilor disidenți, deputatul Ion Mocioalcă a ținut să precizeze:

„Am văzut declarația lui Codrin și mi se pare o prostie. Iar eu chiar nu mai vreau să comentez declarații din acestea, nici măcar în presa locală.

Dacă eu greșesc în felul în care conduc PSD Caraș-Severin, sigur că vor fi colegi de-ai mei care să-mi ceară plecarea din fruntea organizației, iar dacă nu greșesc voi avea din ce în ce mai mulți oameni alături de mine.

Îmi pare rău că trebuie să dau uneori răspunsuri la provocări pe care nu mi le doresc și vă promit că este ultima dată când discut prin intermediul presei  cu Codrin Ștefănescu. Din punctul meu de vedere, el se află într-o gravă eroare, care poate proveni și din necunoașterea realității din Caraș-Severin, iar dacă aceste atacuri vor continua, în mine, din acest moment, nu va mai avea un partener de dialog. Am început să simt un soi de repulsie în raport cu aceste declarații”, a precizat președintele organizației PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei