Președintele PSD România, Liviu Dragnea, sosește mâine la Reșița!

modelmic

Președintele Partidului Social Democrat din România și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va sosi mâine la Reșița, pentru a asista la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Caraș-Severin.

Din datele care ne-au survenit, Dragnea va fi însoțit de secretarul general al PSD România, Codrin Ștefănescu, de Mircea Drăghici, trezorierul PSD la nivel național și șeful de campanie al partidului, precum și de ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero.

Conform informațiilor de la ora actuală, candidatul pentru funcția de președinte al PSD Caraș-Severin este deputatul Luminița Jivan. Deși s-a speculat în presă la un moment dat că Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, ar putea să candideze și el pentru președinția filialei județene a partidului, acest lucru nu se confirmă până la acest moment.

Tot mâine, vor fi aleși președintele executiv și secretarul general la PSD Caraș-Severin (funcții deținute cu statut interimar de Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița și de senatorul Ioan Narcis Chisăliță), precum și vicepreședinții organizației județene.

Întâlnirea conducerii PSD România cu membrii organizației județene, urmată de alegerea noii conduceri a PSD Caraș-Severin, este programată pentru ora 11:00 la Sala Lira a Liceului de Artă Sabin Păuța din Reșița.

Sergiu TABAN

Stiri similare

9 Comentarii

 1. drugarin teofil

  Ura , ura , ….. tineti minte trei cuvinte : LIVIU DRAGNEA PRESEDINTE , ( cat de prost sa fii , sa nu vezi diferenta de vrasta intre nevestele si presedintii : USA si Frantei ) asta il califica pe d-ul Dragnea , respectiv potenta muncii si inteligenta .

  Raspunde
 2. Rusmir Ionel

  Unii raspandesc rautate si ura
  Altii intelepciune si iubire
  FIECARE RASPANDESTE CE ARE IN SUFLET .
  sau mai pe scurt conform Goethe :
  ,, UN OM SADESTE IN LUME , CE POARTA IN INIMA SA “

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei