Președintele Silviu Hurduzeu reorganizează Consiliul Județean Caraș-Severin!

modelmic

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a modificat structura organizatorică în cadrul celei mai importante instituții administrative a județului, modelul de structură nefiind unul original, după cum Hurduzeu recunoștea, ci unul studiat și adoptat de către alte consilii județene din țară.

În afara recompartimentării unor direcții precum Direcția Generală Juridică și de Administrație Publică, Direcția Generală Financiar- Administrativ, au fost înființate Direcția Generală de Dezvoltare, Direcția Tehnică, iar Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin va avea în subordine un administrator public și un Corp de Control care va avea în componență trei funcții publice de execuție ocupate. „Desigur toate aceste posturi vor fi ocupate prin concurs, în conformitate cu legislația. Era o necesitate înființarea Corpului de Control pentru o monitorizare eficientă a serviciilor din cadrul Consiliului Județean,“ a ținut să motiveze președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu. Conducătorii direcțiilor și șefii serviciilor vor rămâne momentan pe posturile lor, lucru precizat la reuniunea consilierilor județeni de astăzi.

În ciuda opoziției liberale din Consiliul Județean proiectul inițiat de Hurduzeu a trecut în ședința ordinară de astăzi, președintele Consiliului Județean vorbind în acest sens despre dinamica aparatului administrativ pe care îl conduce.

O altă modificare care se prefigura de mai multă vreme, a intervenit în cadrul Consiliului Județean la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a Județului Caraș-Severin. În acest sens, noua direcție se va numi Direcția de Patrimoniu și va prelua cea mai mare parte a Serviciilor și Birourilor DADPP, precum Biroul Complex Cultural și Sportiv, Serviciul Promovare Turism, Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, excepție făcând drumurile județene, cele care vor intra, cel mai probabil, sub titulatura unui nou departament, Direcția de Drumuri Județene, fapt ce va fi hotărât cel mai probabil la viitoarea ședință ordinară a Consiliului Județean, din martie.

Despre modificările apărute în structura organizatorică, ca de altfel și despre organigrama aparatului de specialitate al Consiliului Județean, șeful administrației din Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu a declarat:

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei