Previziuni imobiliare 2021. Rezidențialul rămâne în topul preferințelor!

City center

Pandemia de Covid-19 a produs schimbări într-o serie semnificativă de domenii ale vieții sociale, iar imobiliarele nu fac excepție. Piața imobiliară se reconfigurează iar dacă mulți ar putea spune că 2020 a fost un an al scăderii numărului de achiziții, ei bine surprizele au fost prezente și în acest domeniu. Paradoxal, anul trecut piața s-a mișcat pe plus, cu cele peste 600 de mii de imobile tranzacționate în țară, nivelul tranzacțiilor din 2019 fiind depășit cu 10 procente.

În contextul răspânditei tendințe de a lucra de acasă, cerințele și așteptările oamenilor în materie de locuire s-au schimbat semnificativ pe parcursul lui 2020. Pandemia a forţat milioane de persoane să lucreze de acasă, a închis magazinele cu amănuntul şi a accelerat schimbările structurale care au afectat trei sectoare principale ale lumii imobiliare – birouri, comerţ cu amănuntul şi ospitalitate. Astfel că beneficiarii pieţei din acest an sunt activele din sectoare minim perturbate şi beneficiare ale digitalizării accentuate din ultimul an. În România, se observă un apetit crescut pentru investiţiile în rezidenţial şi logistică, o tendință ce se va face resimțită și în Banatul de Munte.

Confortul tău cotidian poate însemna de-acum City Center!

Desigur, majoritatea oamenilor simt nevoia ca spațiul în care își petrec într-o proporție covârșitoare timpul să le ofere un grad sporit de confort.

Iar pentru locatari confortul se traduce prin accesul la o serie de facilități. Ca un exemplu, parcurile și locurile de joacă contează astăzi aproape la fel de mult ca proximitatea unor mijloace de transport în comun.

Pandemia a generat schimbări puternice în relația oamenilor cu spațiul lor de locuit, aceasta crescând în importanță. A devenit din ce în ce mai important cum arată spațiul, atât în casă, cât și împrejurimile acesteia, precum și facilitățile de care poți beneficia în apropierea locuinței tale.

Dacă îți dorești spațiu, confort, dar și o siguranță pentru tine și familia ta, alege un apartament în complexul rezidențial City Center Reșița, acest adevărat cartier independent, dar conectat la utilitățile orașului.

City Center Reșița te ajută să îți găsești cu adevărat inspirația! Așteptăm cu drag să te cunoaștem dacă și tu vrei un Acasă care are ca piatră de temelie filozofia confortului City Center!

Pentru mai multe detalii despre complexul rezidențial City Center dă click aici: https://www.ccresita.ro/

 Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei