Prezentatorul TV Dan Negru e oripilat de ce-a găsit la Herculane! Mesaj dur pentru cei ce au părăginit stațiunea

modelmic+editorial

Cunoscutul prezentator TV, Dan Negru, și-a exprimat într-o postare publică pe pagina sa oficială de Facebook disprețul pentru modul în care ceea ce a fost cândva perla turismului balnear din Europa a fost distrusă complet.

 

Dan Negru a făcut o comparație frustrantă între Cornu, un „sat oarecare de munte” pe care l-a vizitat recent, și stațiunea Băile Herculane. Dacă la Cornu turismul e în floare doar pentru că e brăzdat de vilele mai marilor de la București, la Herculane dezinteresul a dus la dezastru.

Mesajul prezentatorului TV îi are în vizor în primul rând pe oamenii politici care din interes, sau lipsa acestuia, au reușit să distrugă din temelii una dintre cele mai valoroase locații turistice ale țării.

„Am trecut prin Cornu zilele astea, un sat oarecare de munte care a devenit superfitza, cu străzi asfaltate, cu vilele barosanilor din Bucuresti, cu fântâna arteziana funcțională in centru…Apoi, am ajuns la Herculane, cândva fitza imperiului Austro-Ungar care a ajuns azi opusul lui Cornu, cu străzi desfundate, clădiri in paragina, fântâni arteziene demolate…Cornu e ca o curva ieftină care nu merita sa aibe nimic dar e plină de bani pentru ca i-au tras-o toți baștanii. E Mitza Biciclistă. Heculane e Regina Maria…#futuvanguracupoliticavoastra”, a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

 

 

Diana RADU

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Va si gale

    Total de acord.Statiune ajunsă pe mana cleptomanilor proveniți probabil din scursoarea societății,cocoțati in funcții prin anumite imprejurari triste.

    Raspunde
  2. MANofBANAT

    Baile Herculane trebuie sa devina locomotiva turismului din sud-vestul tarii si apoi sa urmeze statiunile turistice de pe Semenic, Muntele Mic, s.a.m.d.. Baile Herculane trebuie sa devina, urgent, Kalovy-Vari-ul si Baden-Baden-ul Romaniei din toate punctele de vedere. Caras-Severinul are foarte multe bogatii si obiective turistice fabuloase are si acces la “autostrada” albastra-Dunarea, are si Baile Herculane, Caras-Severinul are tot ce vrei si locuitorii acestui judet ar putea traii imparateste si regeste, daca judetul Caras-Severin ar avea conducatori dar, din nefericire pentru locuitorii judetului nostru NU AVEM CONDUCATORI. Adica, ii avem dar, ei se pricep doar la dansat pe mese si la orgii. Cu asemenea conducatori nu avem nici o sansa sa se valorifice imensul potential al judetului Caras-Severin si viata banatenilor din Caras-Severin nu se va schimba in bine.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei