Primar liberal reales la Ramna, după o campanie cu jigniri și atacuri!

ramna

După o campanie electorală dificilă, cu tensiuni, jigniri și atacuri, în care a avut de învins 5 contracandidați, primarul liberal, Magdalena Ciurea a mai câștigat un mandat în fruntea administrației locale a comunei Ramna.

Totodată, primarul reales a transmis și un mesaj locuitorilor care au avut încredere în ea și i-au acordat votul pentru încă un mandat în fruntea comunei.

Dragi locuitori ai comunei Ramna şi ai satelor aparţinătoare Valeapai şi Bărbosu, împreună am învins! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere in mine,  susţinut şi votat! Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să duc la capăt aceastā campanie grea, cu jigniri şi atacuri pe facebook”, a declarat primarul reales, Magdalena Ciurea.

Cu o diferență de 253 de voturi, Magdalena Ciurea l-a învins pe Octavian Ursulescu, contracandidatul situat pe locul doi în urma centralizării voturilor.

Rezultatele obținute la alegerile de duminică, pentru Primăria comunei Ramna sunt:

CIUREA MAGDALENA       397 voturi;

URSULESCU OCTAVIAN   144 voturi;

DRAGOŞ CRISTIAN            137 voturi;

MOŞOARCĂ MARIUS         133 voturi;

DRAGOŞ LEONTIN              43 voturi;

MIRCEA IOAN                      15 voturi.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei