Primăria Anina și-a dat mâna cu o asociație din Germania pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân din oraș!

modelmic

Consilierii locali din Anina au aprobat încheierea unui parteneriat între administrația locală și o asociație din Germania, în vederea gestionării câinilor fără stăpân din oraș. În cadrul acestui parteneriat vor avea loc și campanii de sterilizare a patrupedelor, cu sau fără stăpân.

Asociația Standpunkt e.V. este din localitatea bavareză Greußenheim, informează reprezentanții Primăriei Anina, iar în prezent se lucrează deja intens pentru ca micuții patrupezi de pe raza orașului Anina să aibă un adăpost în care să fie îngrijiți cum se cuvine:

„În momentul de față, sunt achiziționate, de către Asociație, mai multe materiale necesare amenajării unui spațiu corespunzător, Primăria punând la dispoziție manopera urmând ca, în acesta, să fie efectuate mai multe operații necesare sterilizării și tratării câinilor, atât a celor din padoc, cât și a patrupezilor cu stăpân din oraș.

Personalul medical veterinar va fi disponibil 1-2 zile lunar, costurile cu personalul fiind suportate de asociația germană, care va oferi serviciile gratuit, cu scopul atragerii de persoane interesate să adopte câini din adăpost”.

Hrana pentru câinii din adăpost va fi asigurată săptămânal – 4 zile de către Asociație și 3 zile de către Primărie.

tanja-buergermeister-anina-400x292

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei