Primăria Băile Herculane riscă să fie executată silit, pentru a doua oară

modelmic

Primăria Băile Herculane evită pentru a doua oară în acest an executarea silită pentru probleme nerezolvate în mandatele anterioare (2011- 2014)

În urma sentinței civile nr.1126/217 pronunțată de Tribunalul Caraș-Severin în dosarul 6360/290/2016, Primăria Băile Herculane riscă anul acesta pentru a doua oară să fie executată silit.

Astfel, în urma hotărârii judecătorești, Primăria Băile Herculane este somată să achite suma de 57.371,10 lei în termen de 15 zile, suma ce reprezintă cota de 0,1% și 0,7%  aferenta autorizației de construcție nr.63 din 22.08.2008 pentru executarea lucrărilor de construire „Rețele de Alimentare cu apă”, proiect implementat de către SC Aquacaraș S.A. și finalizat în anul 2011 conform procesului verbal  de recepție la terminarea lucrărilor.

Pentru a nu ajunge în situația de a se bloca conturile Primăriei, prin sprijinul oferit de către guvernul PNL și al ministrului Marcel Vela, au fost alocate din fondul de rezerva sumele necesare efectuării acestei plăți, după cum a declarat consilierul primarului din Băile Herculane, Dan Nasta.

 

2

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “cota … aferenta autorizației de construcție nr.63 din 22.08.2008 … sprijinul oferit de către guvernul PNL și al ministrului Marcel Vela”

  Prin 2017, Cornelia BURILEANU parcă încurca lucrările publice, fondurile şi mediul împreună (pozată) cu tăiţelu’.
  Instituţiile statului îşi trag vizibil “ţepe” şi se judecă între ele.
  Iar Vela se pretinde acum salvator-sprijinitor de primării, în principiul influenţei în scopul separării putorilor în stat, cu sau fără girofar.
  Ce are …. cu prefectura (din subordine) şi contul – sector 3 din Bucureşti?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei