Primăria comunei Vrani – Anunț public privind decizia etapei de încadrare

modelmic

Comuna Vrani anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluare adecvată, pentru proiectul „Înființare teren minifotbal cu suprafata sintetică și împrejmuire” amplasat în comuna Vrani, sat Vrani nr. F.N., județul Caraș-Severin.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița. str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni-joi între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 8:00-14:00 precum și următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 15 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 03.12.2018.

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. tintaru constantin

    dar drumul nu il face nimeni…nici un proiect eurolean..e jalnic sa mergi la vrani,sateni merg pe aratura,nu de acum de 5-6 ani…ca fotbal poti sa joci si pe cimp..

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei