Primăria din Lăpușnicu Mare, profund și iremediabil IONizată

Lapușnicu Mare

În perioada sărbătorilor, instituțiile, între ele, își mai trimit (încă) felicitări cu urări de bine prin … poștă. Un gest lăudabil, am spune, într-o societate ce tinde să devină pe zi ce trece tot mai digitalizată și formală, o urare fiind la o distanță de un click pe rețelele sociale. Numai că, atunci când cei care se ocupă de redactarea adreselor rămân ancorați în pesedizarea, pardon, IONizarea primarilor, mai ales că, până la începutul lui februarie, Ion Lala, celebrul ceasornic, pardon, primar, dădea ora exactă în Valea Almăjului, a fost edil de vreo câteva mandate bune la cârma comunei din Almăj, și, cel mai probabil, cel/cei care au scris trimis felicitarea noului primar, Mihaela Drăgilă, s-au gândit că doar un ION poate ocupa funcția de primar, fie ea și Drăgilă!

Primarul comunei Lăpușnicu Mare, Mihaela Drăgilă, a ironizat pe rețelele de socializare faptul că pe adresa primăriei a primit o felicitare de Sărbători pe numele de … ION Drăgilă. Tânăra primăriță pune greșeala pe seama Consiliului Județean, pentru că el este expeditorul, pe seama IONizării primarilor, făcând, cel mai probabil, aluzie la faptul că fostul edil al comunei din Valea Almăjului avea prenumele de ION, iar cei care s-au ocupat de trimiterea prin poștă a felicitării au crezut că doar un ION poate să fie prenumele noului primar.

Consiliul Județean Caraș-Severin: profund și iremediabil IONizat…”, scrie pe pagina sa de facebook primărița Drăgilă, Mihaela Drăgilă.

Să nu fi ajuns la urechile celor care se ocupă cu PR-ul în Consiliul Județean faptul că nu mai este un ION (La)la cârma primăriei almăjene?! Sau aceștia regretă faptul că ION i-a lăsat baltă pe pesediști și cârma comunității a fost preluată de liberali? Cine știe, cert este că se cuvenea, după cum spune un utilizator de facebook într-un comentariu, măcar ca urările să aibă semnătura și numele Mihaelei….Hurduzeu. Dar… n-a fost să fie, deci nu e o glumă, e o greșeală, toți greșim atunci când muncim, băgăm o scuză credibilă (zicem noi) și totul se repară. Să fim noi sănătoși, s-avem parte de primari frumoși, la pungă groși, fără probleme la denea și de-o fi așa, puțin mai contează pesedizarea, pardon, IONizarea primarilor în anul ce tocmai stă să vie.

Pentru a veni în ajutorul celor care au redactat adresa de pe plic, le atașăm în poza de la foto-main fotografia cu primărița de Lăpușnicu Mare, cu speranța ca, anul viitor, să-i zică măcar Ioana, nu de alta, dar o schimbare de sex este costisitoare și nu am vrea să-i punem la cheltuială pe funcționarii din CJ.

P.S. Băi, băieți, dar dacă tot ați greșit numele, de Sfântul Ion, nici măcar o urare? Rușinică! ;)

P.S. 2. Textul este un pamflet, și sper că după apariția lui, să nu ni se mai rezilieze vreun contract de publicitate (sâc!). Hai că am zis-o și pe asta, că-mi stă pe limbă de ceva vreme! ;) Sărbători cu bine!

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Toader

  Lasati-l asa,fara sa fie pamflet,articolul e adevarul gol -golut!Si de ce trebuie sa fie pamflet, ca sa nu fie sanctionata cumva indrazneala de a le arata celor de la CJ cat de …mult li se falfaie de cine si unde este?Normal,vinovat este “acarul PAUN”,pt ca nu ne-ati aratat cine a intocmit adresa si mai ales, CINE a semnat-o!Ar fi fost si mai interesant, nu-i asa?P.S. Culmea ar fi ca, de Sfantul Ion,proaspetii nasi sa mearga la La(la)pusnic si sa sa bea un pahar de rachie cu ION si sa guste o placinta cu…MIHAELA!Ca-n filmele cu Stan si Bran!

  Raspunde
 2. TULEU.

  Dragă domnule ziarist PSD-IST ai scris un articol de 2 lei pe care îl vrei pamflet fără să scoți în evidență chinurile prin care trece ciuma roșie după alegerile locale din iunie 2017. Dvs fiind martor la umilința suferită de camarila formată din gica hurtuzeu, o blondă ştearsă şi unul care şi-a schimbat numele ca să fie primar ,pardon şi răposatul ion , ar trebuii să cunoaşteți adevăratul motiv pentru care ciuma roșie îl dorește pe ion la tras ceasul. Dacă vă prefaceți că nu cunoaşteți Vă informez eu că în urma răposatului au rămas elefanți mari care stau să explodeze şi care o să aibă efect de distrugere începând de la drojdieru şef frunză uscată şi terminând cu senatoarea de pe locul 3, toți devorănd bugetul comunei lapusnicu mare, iar ceasul cu cuc ticăie urât pentru dânșii (ştiți dvs cui spun moldovenii dânsul ). Poate acum explicați oamenilor că amărâtul pe care ciuma roșie la găsit drept candidat la primăria Lăpuşnicu Mare era doar o lamă de buldozer cu care să îngroape elefanții, deșii el săracul este obișnuit cu coşia şi pe dumnealui chiar putea să îl intituleaze ion Popistaş, mai ales că la ei la pesede se practică schimbatul numelui. În încheiere vă rog domnule reporter de război să vă deplasați la fața locului să mirosiți elefanții abandonați pe câmpul de luptă.

  Raspunde
  1. Toader

   Reporterule de razboi,articolul nu este de “2 lei” ci de “un leu”(lei noi),dar spune exact ce este un tuleu=cocean!Treci deci si serveste focul, dar nu asta pesedist, ca oricum va veti stinge,doamne ajuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei