Luca Mălăiescu, mulțumit: Primăria Oțelu Roșu a terminat anul 2016 cu un excedent bugetar de 800.000 de lei!

modelmic

Primarul Luca Mălăiescu se declară mulțumit de realizările administrației locale din Oțelu Roșu în anul 2016. Edilul este bucuros în mod deosebit de faptul că a terminat anul fără nici o datorie, ba chiar cu un excedent bugetar de aproximativ 800.000 de lei. Este al doilea an în care Primăria Oțelu Roșu termină anul pe plus, reușind să elimine datoriile moștenite de la fosta administrație. 

Am avut parte și de probleme în 2016, ca în fiecare an, dar au fost și părți bune. Am reușit aproape să terminăm și al doilea tronson din centrul civic, a mai rămas doar să finalizăm fântânile arteziene. Din cauza timpului nefavorabil nu a mai fost posibil, dar cu siguranță în luna februarie sau cel târziu martie, când timpul ne va permite, vor fi instalate și fântânile arteziene.

De asemenea, în 2016 am mai asfaltat câteva străzi. Aici avem un minus foarte mare, mai avem foarte multe străzi de asfaltat și cu siguranță aceasta va fi o prioritate pentru Primăria Oțelu Roșu în anul 2017, lucru ce va fi și vizibil începând cu luna martie-aprilie, când ne va permite timpul.

Am reușit să implementăm și iluminatul în cartiere, ceea ce este foarte important. În Oțelu Roșu, niciodată cartierele, zonele aglomerate de blocuri, unde locuiesc și foarte mulți pensionari nu au fost iluminate.

Tot în 2016 am reușit să finalizăm și terenul de sport sintetic cu nocturnă de la Gura Jgeabului”, a enumerat Luca Mălăiescu, câteva din proiectele implementate în 2016.

Pentru anul 2017, edilul are mai multe planuri importante pentru orașul pe care îl conduce: realizarea unei grădinițe noi pentru micuții din Cartierul Libertății, reabilitarea căminelor din Ohaba și Mal, modernizarea pieței din Oțelu Roșu și nu în ultimul rând continuarea investițiilor în Spitalul Orășenesc.

Una din dorințele mele este să reabilităm piața din oraș, pentru că este veche, nu mai corespunde cerințelor de la ora actuală. Am făcut o analiză, iar investiția pentru o piață nouă și modernă s-ar ridica la 1.500.000 de lei și în funcție de buget vom aborda și acest proiect.

Am reușit finalizarea reabilitării ambulatoriului din Oțelu Roșu, dar nu ne vom opri aici. Am aprobat în ultima ședință să dăm în lucru un proiect pentru modernizarea secției de interne, aș dori foarte mult ca până la mijlocul anului viitor să avem cea mai modernă secție de interne din zona de vest”, a mai adăugat primarul.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. Emilut

  Investim la bani în grădinițe, cămine, școli etc. în condițiile în care tineretul pleacă din oraș. Interesează pe cineva că rămân doar pensionari în oraș ? Importante sunt colectările selective, centrul civic, piața, terenul sintetic etc. .
  Cu patinoarul de la Jgheabu ce se întâmplă ?
  Despre investițiile chinezilor ce se mai aude ?
  Ca primar, mi-ar fi rușine de faptul că oamenii de la mine din oraș trebuie să meargă să lucreze în Caransebeș sau Lugoj.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei