Primăria Oțelu-Roșu – ANUNŢ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

anunt-otelurosu

 

Oraşul Otelu Roşu, titular a proiectului, anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „MODERNIZARE ACCESE GARAJE PE STRDA LIBERTĂŢII, ACCESE CAROSABILE SI PARCARI – SEGMENT PE STRADA CONSTRUCTORILOR SI PARŢIAL GAI IN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN”, propus a fii amplasat in intravilanul Oraşului Otelu Roşu, domeniul public.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de Luni-Joi, intre orele 08:00 15:00 si vineri intre orele 08:00-13:00, precum si la adresa Primăriei Oraşului Otelu Roşu, Str. Rozelor, Nr.2 in zilele de Luni-Joi intre orele 8-15 si Vineri 8-13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras-Severin, Reşiţa, Str. Petru Maior, Nr. 73.

 

 

Primar- Jr. Luca Mălăiescu

Urbanism și amenajarea teritoriului – Muntean P. Neagoe

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei