Primăria Reșița – Anunț amenajare piste de biciclete și alei pietonale

modelmic

Municipiul Reșița  anunță publicul interesat asupra depunerii  solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul : “ Amenajare  piste de biciclete și alei pietonale  pe străzile de legătură dintre arterele majore de circulație b-dul. Revoluția din Decembrie și b-dul. A.I. Cuza  pentru acces la stațiile de transport în comun ” , propus  a fi amplasat în  Municipiul  Reșița , străzile : Parâng , Bielefeld , Nicolae Bălcescu , Nicolae Titulescu , George Enescu ,  Gratz, jud. Caraș-Severin.
Informațiile privind proiectul propus  pot  fi consultate la sediul Agenției pentru  Protecția Mediului Caraș-Severin, Municipiul Reșița, str. Petru Maior , nr. 73, în zilele de luni – joi , între orele 9 – 15 , vineri între orele 9 – 13 și la sediul Municipiului  Reșița  , Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 , în zilele de luni – joi , între orele 8 – 16 și vineri  între orele 8 – 13 .
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Municipiul Reșița, str. Petru Maior , nr. 73 .

Primar,
Popa Ioan

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pascu Iosif -Alexandru

    Salutam initiativa primarului pentru deschiderea unor noi piste de biciclete.Asi ruga primaria sa fac posibila si traversarea muzeului de locomotive pe biciclete.Nu vad nici un impediment intrucat exista doua alei paralele din care una sa fie alocata biciclistilor.Ne-am saturat de interdictii nejustificate.Travesrsarea pe bicicleta nu cred ca polueaza muzeul de locomotive.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei