Primăria Reșița dă startul la plombări! „Facem ceea ce putem astfel încât să se circule în condiții rezonabile”!

modelmic

Primăria Reșița, prin Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, derulează în această perioadă mai multe lucrări pe raza municipiului de pe Bârzava. Multe dintre ele sunt incluse în campania de curățenie aflată în desfășurare până în luna mai, iar de mâine vor începe și plombările pe străzile care au fost afectate pe parcursul iernii.

Am început să lucrăm la reparațiile care se fac în fiecare primăvară pe drumului orașului care au fost afectate de îngheț – dezgheț în iarnă. Deocamdată atât putem să facem, efectiv le luăm bucată cu bucată, de la cele care au trafic intens prima dată spre cele care nu sunt cu trafic atât de intens. Atunci când vom porni proiectul de tramvai vom reabilita complet cel puțin coloana vertebrală a orașului. Până atunci, în limita bugetului facem ceea ce putem astfel încât să se circule în condiții rezonabile. Lucrările le facem cu secția noastră, în regie proprie, așa cum am făcut și anul trecut și cred că în câteva săptămâni vom avea rezultate vizibile”, a precizat primarul Ioan Popa.

Edilul a mai specificat că se va lucra și la repararea drumului de centură:

O parte a drumului este introdusă într-o lucrare mai mare, în care vrem să reabilităm șoseaua care pleacă de pe Valea Țerovei, de la Parcul Industrial, până în Țerova la biserică. Deci o bună bucată de drum va fi reabilitată complet, iar cea care urcă pe lângă halda de zgură va fi doar reparată. Acolo aștept să văd ce se întâmplă cu TMK-ul. Eu le-am solicitat să ne predea halda de zgură nouă, pentru că putem accesa fonduri europene. Atâta timp cât nu am o chestiune serioasă cu halda de zgură eu nu mă pun să fac lucrări de reparații capitale pentru că nu vreau să intre cu traficul greu pe acolo, cu mașini care depășesc tonajul admis pe șosele”, a adăugat Popa.

foto: arhivă

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  “Atâta timp cât nu am o chestiune serioasă … eu nu mă pun să fac lucrări de reparaţii capitale pentru că nu vreau…” a adăugat Popa.
  Nu am, nu mă pun, nu vreau. Nevroză?

  Raspunde
 2. Bogza

  Salut ! In Timișoara și în țările civilizate din UE, se închide o strada, un tronson de strada, se frezează tot, nu pe bucățele, se reface complet, nu se peticește. De ce la Reșița se cârpește? Vizavi de OMV, caz concret. Totul e fisurat, crăpat. Dar , se repara pe bucățele.

  Raspunde
 3. Opinia Publica

  Dupa nebunia cu trotuarul pe marginea Baryavei care a paralizat traficul pe o banda cateva luni, a inceput nebunia cu podul care probabil va dura tot atat. Putea inchide podul si devia traficul pe Timisorii, terminau repede si mergeam normal.

  Raspunde
 4. Pascu Iosif -Alexandru

  Este de apreciat activitatea primarie in conditiile in care bugetul nu permite mai mult.Carcotasivor fi care sa fie critici dar un necunostiinta de cauza.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei