Primăria Reșița este pregătită de începerea sezonului rece 2020 – 2021

a

Prima zăpadă din această iarnă, căzută la sfârșitul săptămânii trecute la poale de Semenic, anunță factorii responsabili din cadrul Primăriei Reșița că în cel mai scurt timp va veni sezonul ei. Dacă noi ne pregătim să o întâmpinăm cu bucurie, șoferii se gândesc la tot ce e mai rău: cauciucuri de iarnă, polei, troiene de zăpadă pe șosele. Cât de pregătită este municipalitatea să facă față provocărilor iernii pe drumurile din municipiu aflăm de la Daniel Călin – directorul Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local.

a

„Cu siguranță iarna nu ne va lua prin surprindere. Avem pregătite 6 sărărițe mari și una mică ce va acționa pe străzile înguste și în pantă din Reșița. Am achiziționat deja 300 de tone de sare, 80 de tone de clorură de calciu, avem stoc de nisip ce va fi folosit la nevoie. În ceea ce privește comandamentul de iarnă, acesta va fi activat de la 1 decembrie. Suntem pregătiți să intrăm pe 3 schimburi dacă începe să ningă; în caz contrar vom activa doar într-unul sau cel mult două schimburi“ – a declarat Daniel Călin pentru reporterii Reper 24.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Costa

    Domnule Daniel Calin,drumul de acces dintre str.Carpati si soseaua de centura a Resitei este spart si plin de gropi si canale logitudinale din cauza apei care a luat cu ea la vale zgura. .V-am fi recunoscatori daca l-ati repara/petici pana nu vine zapada,nu de alta dar in caz contrar, noi ,locuitorii strazii Carpati nu vom mai putea ajunge la munca !
    Daca am avea in folosinta gratuita Dusterul primariei,ar fi alta treaba …
    Drumul de acces e folosit si de Aquacaras,precum si de locuitorii strazilor Tiglarie,Randunica,Romul Ladea,Vanatorilor si Vlahuta ,strazile mentionate fiind inchise circulatiei pe timp de iarna !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei