Primaria Resita si organizația Animal Voice anunță o nouă campanie de sterilizare gratuită

sterilizare
Primaria Reşița împreună cu organizația Animal Voice şi cu susținerea echipei de medici veterinari Romania Animal Rescue Dream Team din Bucureşti anunță o nouă campanie de sterilizare gratuită pentru animalele de companie în perioada 21-25 noiembrie 2018.

Pentru programare vă rugăm să depuneți o solicitare la Centrul de Informare aflat la parterul primăriei municipiului, până la data de 20 noiembrie, urmând a fi anunțați cu privire la data şi ora programării.

Sancţiunile pentru nerespectarea reglementărilor privind identificarea şi microciparea câinilor sunt între 2.000 şi 5.000 de lei şi între 5.000 şi 10.000 de lei pentru cei care nu-şi sterilizează câinii de rasă comună sau metişii acestora, potrivit Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei