Primarul Adrian Stoicu, în linie dreaptă cu reabilitarea Drumului Comunal DC 44! „Mai civilizat, de la Bozovici către Lăpușnicu Mare!“

modelmic

O reabilitare importantă, pe un tronson de drum comunal traversat de almăjeni, este cea a Drumului Comunal DC 44, un drum care traversează comuna Bozovici către Lăpușnicu Mare și pe care primarul comunei Bozovici l-a vizat de mai multă vreme.

De această dată putem afirma concret că proiectul privind reabilitarea acestui tronson a fost semnat cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării încă de anul trecut, fiind prins în cadrul proiectelor de dezvoltare locală PNDL 2, iar anul acesta a fost realizat proiectul tehnic.

„Totodată, ar trebui să menționez că lucrarea a fost urcată pe SEAP și urmează să fie contractat constructorul iar lucrurile vor intra în linie dreaptă. Proiectul are în vedere reabilitarea DC 44, dar și o serie de străzi din comuna Bozovici“, după cum afirmă primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu.

Valoarea contractului ce are în vedere reabilitarea Drumului Comunal 44 și a unor străzi din Bozovici este de 7.771.694.

Pentru Bozovici și satul aparținător vor fi realizate, în viitorul nu foarte îndepărtat, o serie de proiecte menite să îmbunătățească traiul de zi cu zi al cetățeanului de aici. Pentru că zbaterea cu folos a unui primar, drumurile dus-întors din Almăj spre capitală și dialogurile deschise pe toate fronturile, fie parteneri din Serbia sau China, aduc într-un final și progres pentru comunitatea care te-a ales, conștient, în fruntea ei.

Sergiu TABAN 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei