Primarul Beg are soluția pentru conducerea PSD: Sorin Grindeanu!

78067500_1261652060688672_6954223213878444032_n

 

Rezultatul obținut de candidatul PSD, Viorica Dăncilă, în finala alegerilor prezidențiale, în care Klaus Iohannis s-a impus categoric, a făcut ca apele să devină și mai învolburate la vârful formațiunii. Social – democrații trăiesc în acest moment o realitate dură, treziți în mijlocul unui coșmar, fără guvernare, loviți de „tsunamiul” Klaus și cu perspective îngrijorătoare în ceea ce privesc alegerile locale din 2020.

Dăncilă nu mai pare o soluție de reformare la vârful PSD, fiind de-acum perdanta din turul 2 al prezidențialelor, o sintagmă care o va urmări pe termen lung în accepțiunea publică. Se caută soluții, iar unul din primarii care au reușit să-l dovedească pe Iohannis în comunele pe care le administrează, edilul Nicolae Beg, consideră că un singur om ar putea să scoată partidul din situația dramatică pe care o traversează de mai multă vreme.

În acest sens, primarul comunei Marga îl nominalizează pe fostul premier al României, Sorin Grindeanu, omul care a încercat să-l trimită acasă de mai multă vreme pe liderul PSD de la acea vreme, Liviu Dragnea. Doar că la acel moment, PSD-ul condus de liderul Dragnea nici nu își punea problema unei reforme, așa cum s-a văzut la momentul moțiunii de cenzură depuse la adresa propriului guvern de către, culmea, același PSD! Grindeanu este socotit de Nicolae Beg omul care poate schimba cu adevărat soarta ce pare pecetluita a PSD-ului.

Diana RADU
Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigi Against

    Nu pleaca cainele din fata macelariei (ANRE) pentru un efemer scaun de presedinte psd…
    Ce s – ar intampla cu miss Buzau daca pleaca jupanu’!
    Intreb, ca de obicei, pentru un prieten…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei