Primarul Cismăneanțu crede că USL n-a murit la Bocșa! Și nici Mirel Pascu nu și-a spus ultimul cuvânt…

Cismaneantu si Brie

Dacă tandemul PNL – PSD nu a funcționat astăzi în  Consiliul Județean Caraș-Severin, acolo unde s-a tras cu gloanțe oarbe în „vicele” Ionuț Popovici de la PMP , nu la fel au stat lucrurile la Bocșa.

Execuția bugetară pentru anul 2018 nu a fost aprobată în ședința ordinară a Consiliului Local al orașului Bocșa, iar acest fapt s-a datorat unui puci atent pregătit de social-democrații și liberalii din forul decizional al comunității din Bocșa. Primarul Eugen Cismăneanțu s-a declarat mirat de această „unitate” PSD – PNL, reamintind că la Bocșa USL-ul nu a murit și funcționează mai bine ca niciodată în detrimentul proiectelor de dezvoltare ale comunității bocșene. „PSD și PNL au blocat astăzi prin deciziile lor administrația orașului Bocșa!”, afirmă cu gravitate Cismăneanțu. Totuși, edilul Cismăneanțu ar trebui să aibă și un motiv de satisfacție; votul PRO acordat de către viceprimarul său, Olimpiu Brie- membru PSD, pentru trecerea execuției bugetare.

De cealaltă parte, consilierii PSD afirmă că nu au votat execuția bugetară pe anul precedent pentru că există mai multe capitole unde nu este precizată exact destinația sumelor cheltuite. „Nu știm pe ce s-au cheltuit banii! Nu e nicio rea voință, tocmai de aceea toți consilierii PSD și toți din PNL s-au abținut de la vot, nelămuriți de cheltuielile efectuate de primarul Cismăneanțu”, afirmă fostul edil al orașului și președinte PSD Bocșa, Mirel Patriciu Pascu. Toți consilierii PSD, cu excepția celui mai important, din punct de vedere al poziției ocupate încă din 2016. Este vorba de Olimpiu Brie, căruia președintele social-democraților bocșeni, Mirel Pascu, îi cere astăzi demisia de onoare , acuzând-l pe acesta de alierea nefirească cu primarul Eugen Cismăneanțu și abaterea de la disciplina de partid, de care ar trebui să țină cont membri aleși pe lista de Consiliu Local propusă de PSD.

Ceea ce desprindem în urma evenimentelor petrecute astăzi în Consiliul Local Bocșa este că „la oraș” se anunță de pe-acum o luptă interesantă pentru 2020.

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

  1. mirrela

    Mirel se razbuna acum pentru ca nevasta lui nu a fost pusa vice la judet, ca PMP ul i-a stat in cale in dorinta lor de preamarire. Ce nu intelegi Eugene?Astia vor numai pe functi, la munca le miroase.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei