Primarul Cismăneanțu a pregătit proiectul european care va schimba radical imaginea orașului Bocșa!

modelmic

Pe primarul Eugen Cismăneanțu îl găsești foarte greu iar atunci când reușești să iei contact cu alesul orașului Bocșa, de cele mai multe ori îl surprinzi în ședințe cu specialiștii proiectelor europene, cu consultanți și arhitecți, acesta fiind preocupat de proiectele macro-administrative, care vor schimba orașul la față.

„Eu nu am venit să fac politică la primărie, ci am venit să mă dedic orașului și să încerc să dezvolt Bocșa cât mai mult. Desigur, funcția și partea administrativă necesită și partea politică, dar eu am preferat să mă concentrez pe ceea ce avem de făcut la primărie și pe proiectele pe care dorim să le implementăm“, răspunde Cismăneanțu la întrebarea legată de activitatea politică pe care a avut-o în ultima perioadă.

Primarul Cismăneanțu a pregătit un alt proiect de 5 milioane de euro! Bocșa va suferi transformări importante în perioada următoare!

După ce transportul urban va suferi o modernizare totală iar cele 53 de străzi din Bocșa care vor fi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, proiecte în valoare de peste 15 milioane de euro, edilul Eugen Cismăneanțu nu se va opri doar aici!   Casa de Cultură, cinematograful, parcul central și un număr de 12 străzi din Bocșa, reprezintă, fiecare în parte, proiecte diferite, pentru care primăria Bocșa va solicita o singură cerere de finanțare, în valoare de 5 milioane de euro. Este vorba de un proiect integrat, urmare a cererilor stipulate de ghidul de finanțare europeană care obligă primăria să aibe lucrări edilitare, de infrastructură, cât și construcții cu destinație culturală.

Casa de cultura (schiță 3d)

Casa de cultura 5 Casa de cultura 4 Casa de cultura 6Casa de cultura 3Casa de cultura 2
Cinema (schiță 3d)
cinema

Citește și: Un primar din Caraș-Severin asfaltează 53 de străzi prin PNDL 2, cu 10 milioane de euro! Și nu e membru PSD!

Parcul din fața primăriei Bocșa (schiță 3d)

parc parc2 parc3

„Pe axa 13, avem posibilitatea obținerii de finanțări pentru clădirile cu destinație culturală  și deja orașul Bocșa a depus o primă cerere de finanțare în care se vor introduce spre modernizare mai multe  obiective importante pentru orașul nostru. Prin acest proiect, cinematograful va fi în sfârșit reabilitat și adus la un standard ridicat, cinematograf care din păcate arată așa cum nu ar trebui să arate, iar pentru mine, personal, mă doare să văd cum a ajuns această clădire, va fi modernizat parcul din fața Primăriei Bocșa, Casa Orășenească de Cultură a orașului Bocșa va suferi o modernizare în proporție de 100% iar un număr de 12 străzi din Bocșa Română vor fi asfaltate. Sper ca acest proiect să obțină finanțare, pentru a reuși să aducem plus valoare orașului nostru

sedinta-bocsaCitește și: Un nou proiect marca Cismăneanțu la Bocșa: autobuze electrice, 8 km de trotuare modernizate și piste de biciclete!

Pe această cale, doresc să le mulțumesc colegilor mei consilieri locali, pentru că s-a muncit foarte mult și trebuie să mărturisesc că de fiecare dată, atunci când i-am solicitat, au răspuns prompt, indiferent dacă au fost ședințe de îndată sau în alte ocazii care au presupus prezența domniilor lor. Pentru fiecare consilier, ca și pentru mine, important este să dezvoltăm orașul“, a ținut să precizeze primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei