Primarul din Caransebeș a decis cu cine votează la viitorul scrutin! „Cu cât situația e mai dramatică, cu atât ’ne râdem’ mai bine”

modelmic+editorial

Felix Borcean, primarul Caransebeșului, a decis să abordeze cu umor situația politică în care se află România în prezent. Astfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a făcut publică alegerea sa la vot pentru următorul scrutin…SRI-ul.

Este o glumă, desigur, primarul Borcean menționând că deși calitatea umorului s-a deteriorat în ultimii 20 de ani, scena politică românească nu ezită să ne impresioneze și acum într-un mod cât se poate de hilar.

„Mi-aduc aminte din perioada copilăriei ce bancuri savuroase se croșetau pe seama situației și a conducătorilor de atunci. La un moment dat calitatea umorului s-a deteriorat, prin anii 90. Ei bine, acum constat un reviriment în această privință. Concluzia e simplă: cu cât situația e mai dramatică, cu atât “ne râdem” mai bine. Suntem o țară veselă și tristă, la fel ca baladele lui Topârceanu. Poftiți o mostră:

26903890_1674940809195321_5864781572049791255_n”.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei