Primarul Dumitru Ursu luptă pentru Oravița! „Pentru a-i reda strălucirea și valoarea”!

modelmic

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, care a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă, a decis să facă un pas înainte și să demonteze criticile aduse de opozanți. Edilul susține că Oravița este printre localitățile cărășene cu cele mai multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare, proiecte pe care administrația locală a reușit să le implementeze fără să se îndatoreze prin contractarea de împrumuturi bancare.

„În ultima perioadă am ales să rămân în culisele muncii pe care o presupune scrierea, depunerea, semnarea și finanțarea unui proiect, să nu postez fiecare bătălie, pentru că oamenii, în asentimentul cărora mă aflu și eu, s-au săturat de proiecte, vor, ca și mine, produsul final, obiectivul finanțat și realizat.

De aceea, pentru că se duce o campanie de dezinformare a locuitorilor cu privire la realizările noastre, obiective finalizate sau în curs de finalizare, a venit momentul să vă povestesc, prin imagini, toate etapele unui drum lung și anevoios pe care l-au parcurs, pe rând, fiecare dintre proiectele noastre. În toți acești ani, în spatele fiecărui vis frumos s-au ascuns zile, săptămâni și chiar luni de muncă, în care am depus eforturi, am făcut sacrificii, am insistat, am căzut și ne-am ridicat pentru ca visul să devină realitate.

Deși numărul proiectelor finalizate sau în curs de finalizare este impresionant, situându-ne pe locuri fruntașe în județ din acest punct de vedere, am reușit să evităm împrumuturile bancare ce ar fi împovărat Primăria Oravița, găsind soluții optime pentru implementarea acestora fără nicio datorie”, explică Dumitru Ursu.

Primarul anunță că în perioada următoare va face publice imagini și date despre proiectele implementate sau în curs de implementare, ținta sa fiind transformarea Oraviței într-un oraș nou și modern.

Pentru Oravița, voi lupta în continuare cu scopul de a-i reda strălucirea și valoarea.

Pentru orăvițeni, voi da totul cu scopul de a le oferi bucuria și mulțumirea sufletească de a trăi într-un oraș curat, cochet, modern, european”, mai precizează Ursu.
83935459_3388362561234374_1135694438027231232_o

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei