Primarul Dumitru Ursu vrea o confruntare bazată pe idei și proiecte, nu pe atacuri la persoană

a
Într-un recent mesaj postat pe rețelele de socializare, edilul Oraviței Dumitru Ursu, îi invită pe contracandidați la „o confruntare civilizată, între proiectele pe care și le propune fiecare, iar orăvițenii să aleagă pe cel mai bun, după acest criteriu, al luptei pentru binele Oraviței“.
De asemenea edilul a folosit acest prilej și pentru a face un bilanț al realizărilor administrației locale:
„Începutul campaniei electorale a fost pentru mine momentul unui bilanț al proiectelor finalizate, aflate în curs de finalizare sau în diverse alte stadii pe care le presupune evoluția unui proiect.Am venit în fața dumneavoastră. cu poze și cu documente oficiale, pentru a vă demonstra și explica munca din culisele unor astfel de lucrări.
Pentru mine, campania electorală înseamnă a arăta concret orăvițenilor ce s-a realizat, ce se realizează și ce va urma, campania e despre proiecte și despre viitorul comunității. De aceea, am crezut într-o confruntare demnă pe bază de proiecte și de ce își propune fiecare candidat. Nicidecum despre viața personală a fiecăruia dintre noi. Sunt om înainte de a fi primar, reacționez ca orice om normal, pentru că am fost dintotdeauna printre oameni, încercând să aflu ce-și dorește fiecare orăvițean. Nu am susținut niciodată o campanie murdară, rezultat al unui război personal, al orgoliilor și al răzbunărilor.
Nu putem controla oamenii care se ascund în spatele unor conturi false care își spun pe rețelele de socializare nemulțumirile și își exprimă frustrările față de clasa politică, în general. Fiecare contracandidat are simpatii și antipatii, ceea ce e firesc. Trebuie să respectăm alegerea fiecăruia, atâta timp cât lupta e dreaptă și are drept scop binele comunității, și nu a lovi în viața personală și familia celor care doresc fotoliul de primar. Avem copii care sunt nevoiți să asiste pe rețelele de socializare la un joc politic al mizeriilor, care vor ajunge să disprețuiască orașul în care trăiesc, comunitatea din care fac parte. Pentru ei, pentru dragostea față de orașul nostru, haideți să dăm dovadă de responsabilitate și demnitate.
De aceea îi invit pe contracandidații mei la o confruntare civilizată, între proiectele pe care și le propune fiecare. Iar orăvițenii să aleagă pe cel mai bun, după acest criteriu, al luptei pentru binele Oraviței.Doamne ajută“!
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei