Primarul Filimon a jurat cu mâna pe Biblie să dea totul pentru comunitatea care l-a ales! „Plec din nou de la 0-0”

modelmic

Emoție la Măureni, pentru primarul Brian Filimon, care a fost „uns” la conducerea comunei cărășene și pentru următorii patru ani. Ales de peste 92% dintre cetățenii care s-au prezentat la urne în luna septembrie, edilul cărășean se declară pregătit să continue lupta pentru dezvoltarea comunei Măureni și a satului aparținător Șoșdea. Mai mult decât a continua, Filimon pare decis să își mărească eforturile și să dea totul pentru comunitatea care și-a pus încrederea în el.

Ceremonia de învestire a primarului Brian Filimon și a noului Consiliu Local s-a derulat ieri la Măureni, în prezența prefectului Cristian Gâfu și consilierului județean Dan Stan, viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. „A fost un moment plin de emoție”, a declarat pentru Reper 24, primarul Filimon, deși din cauza restricțiilor provocate de pandemie, la eveniment nu au putut participa toate persoanele care și-ar fi dorit să fie de față.

„A fost al doilea moment din viața mea în care am avut să spun aproape aceleași sentimente, deoarece nu s-a schimbat cu nimic sentimentul de mare emoție atunci când juri cu mâna pe Biblie, cu mâna pe Constituție și pe sfânta cruce că dai totul, din suflet, leal și legal, pentru comunitatea care te-a ales.

Am jurat cu credință, cu încredere și gândindu-mă că plec din nou de la 0-0, cum știu eu la fotbal, chiar dacă la pauză conduceam, să zic așa, făcând o paralelă, nu știu dacă este cea mai bună. Însă chiar dacă am avut realizări în cei patru ani, nu din lipsă de modestie spun acest lucru, ci pentru că cred că se vede prin fapte, eu gândesc că acum e prima zi de lucru la Primărie. Încerc să mă hrănesc cu aceeași energie, cu aceeași motivație și cu aceeași putere, răbdare și încredere în oamenii care ne-au ales, în proiectele viitoare, în proiectele pe care le avem deja demarate și la care lucrăm și bineînțeles în schimbarea mentalității în bine și în gândire pozitivă, pentru că acest lucru este foarte important”, a explicat edilul.

Liberalii au o majoritate clară și în Consiliul Local Măureni, din cei 11 consilieri locali, 10 fiind membrii PNL, iar cel de-al unsprezecelea fiind social-democrat. Bucuros și emoționat de încredere pe care cetățenii i-au arătat-o în septembrie, Filimon declară că încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și să nu își dezamăgească concetățenii, cărora le transmite însă și un mesaj:

Încerc să rămân smerit, încerc să rămân cât mai echilibrat, încerc să transmit acest mesaj și echipei mele. Pentru că știți cum sunt aceste valuri frumoase și cu rezultate mari mai sunt și trecătoare sau vin în urma unor rezultate foarte bune ale noastre. Însă această încredere covârșitoare, pozitivă pe care ne-au acordat-o oamenii din comunitate, nu face altceva decât să ne și responsabilizeze la maxim. Tocmai pentru a nu le știrbi această încredere, sunt motivat, vreau să transmit acest lucru, însă doresc ca cetățenii din comună să aibă răbdare, să fie cât mai uniți, doresc ca în această perioadă grea în care oamenii parcă sunt mai răi și uită să își întindă mâna, doresc ca cetățenii din localitate să arate altceva și așa cum am început să fim un exemplu pentru județ, și o spun cu mândrie, așa să ajungem să fim un exemplu și pentru întreaga țară și în echipă să dezvoltăm în continuare comunitatea și să o ducem la un rang cât mai înalt”, a mai adăugat primarul Brian Filimon.

1decf091-5933-42ee-b4ee-1a084ba403f4 5f44e702-dc27-4e54-a06d-01af2bb9568f

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alegătorul.

    Nu vreau sa jucnes pe nimeni dar astia din Maureni si Sosdea nu au auzit de Revoluția Româna, sunt in proporție de 92% comuniști? Ascultă de “conducatorul” iubit? Am auzit ca are legaturi cu interlopii. Am văzut și se ved, cand mergi spre Timișoara ca sunt strazi neasfaltate in Maureni, nu am auzit de vre-o mare invest5in comună, cu locuri dd muncă etc. Ciudata comunitate. Ca si cele din Ezeris , unde “tovarășul “Rusu (la ăsta si numele este predestinat pentru conducator pe viață ). Nici COVIDUL nu mai salvează țara noastră , pentru ca ii atacă tot pe cei slabi, bolnavi, săracii nu au loc in SPITALE ȘI, IN CURAND VOR FI ARUNCATI DIN PATRURILE DE LA ATI , PENTRU A FACE LOC CELOR CU PILE .MAI VORBIM IN IANUARIE , SA DEA DOMNUL SA MA INSEL

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei