Primarul Ioan Popa ciocnește un pahar cu toți Ionii, în centrul Reșiței!

ionii

După o lună de zile, Târgul de Crăciun își va închide astăzi porțile la Reșița (porumbeii se vor putea răhăți din nou peste opera de artă semnată Filipescu), dar Primăria va face și din acest moment o reală sărbătoare Ionton Nation, dat fiind că este pre-ziua în care credincioșii, îi celebrează pe cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul. Este și cazul lui Ioan Popa, primarul care până mai deunăzi era activ la platane iar de această dată va asculta în Centrul Civic cum cresc platanii. Edilul va ciocni un pahar de „ce-o fi“ cu toți Ionii prezenți dar și cu cei care și-au falsificat cu această ocazie ci-urile, sub privirea blajină a doamnei Miulescu, devenind Ioni de conjunctură.

Promo-ul pentru „ionizatul“ eveniment, care va coincide cu încheierea Târgului de Crăciun, sună promițător până la lacrimi:

„Finalul Târgului de Crăciun din Reșița nu putea să rămână …banal, nu-i așa? Am profitat de sărbătoarea Sfântului Ion și am pregătit o petrecere pe care nu trebuie să o ratați! Am dat drumul la ceaune, micii sfârâie pe grătar, artiștii de muzică populară și-au făcut repetițiile, boxele sunt în priză, vremea se anunță foarte caldă. Ce-ar mai fi nevoie? Să ne întâlnim cu toții și să închinăm un pahar în cinstea sărbătoriților! Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 18.00, în Centrul Civic!“ – scrijelesc pi lieptuop și Feisbuk comunicatorii din primăria Reșița.

Așadar și prin urmare, printre versuri inspirate, rostite pe portativ de artiștii noștri populari Andreea Stoicănescu, Petrică Popovici, Dana Basarab și Cătălin Birău, să uităm (iar?) de cele rele și să fim din nou mai buni…sau mai Ioni.

Neluțu, îți mulțumim și La Mulți Ani!

Ionel TABAN

Acesta a fost un pamflet pe care vă rugăm să îl tratați ca atare.

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei