Primarul Ioan Popa, dispus să protesteze în fața Prefecturii Caraș-Severin! „Vin și eu să strig împreună cu dumneavoastră”!

modelmic

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a declarat că este dispus să se alăture unui protest al reșițenilor, în cazul în care aceștia s-ar aduna în fața Prefecturii Caraș-Severin și ar cere suplimentarea numărului de polițiști de pe străzile municipiului de pe Bârzava. În același timp, Popa a atras din nou atenția asupra faptului că la ora actuală Poliția Rutieră are un singur echipaj pe schimb în Reșița, considerat insuficient de edil.

Declarația primarului a venit în replică la cererea unui cetățean ca Primăria să ia măsuri pentru decongestionarea traficului de pe străzile mai aglomerate ale orașului. În unele zone, cum este cea din fața Poliției, mașinile ar trebui dirijate de către agenți de poliție, mai ales la orele de vârf, când traficul este infernal, a explicat bărbatul la finalul ultimei ședințe a Consiliului Local Reșița.

În studiul de fezabilitate al proiectului de reintroducere a tramvaiului sunt prevăzute măsuri pentru rezolvarea unor astfel de situații, cum ar fi montarea unor semafoare sau mutarea stației de autobuz, i-a răspuns primarul. Până atunci însă, Primăria nu poate face prea multe, având în vedere că Poliția Locală nu are atribuții în dirijarea traficului.

„În primul rând, noi nu avem agenți de circulație, în al doilea rând Poliția Reșița, Poliția națională are un echipaj de circulație pe schimb, și echipajul acela nu face decât să stea cu radarul în anumite locuri din oraș. Atât. Și dacă se întâmplă ceva, Doamne ferește, cu circulația în două puncte din oraș, nu are cine să meargă acolo.

Eu vă sugerez să mergeți, împreună cu colegi reșițeni și să mă chemați, că vin și eu cu dumneavoastră, să demonstrăm în fața Prefecturii și să solicităm să se mărească numărul de personal în Poliția națională, care a abandonat țara asta, să știți. Au abandonat-o nu pentru că așa au vrut polițiștii, ci pentru că așa au vrut unii miniștri, să reducă Poliția asta la minim posibil și să încurajeze infractori, ăia care ies din pușcărie acum.

Dacă vă adunați mai mulți cetățeni în fața Prefecturii, vă rog să mă chemați, vin și eu să strig împreună cu dumneavoastră, ca Ministerul de Interne să aducă Poliția acolo unde a fost și unde ar trebui să fie”, a mai adăugat primarul Ioan Popa.

foto: arhiva

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „ …în replică la cererea unui cetățean ca Primăria să ia măsuri pentru decongestionarea traficului”… :

  „Dacă vă adunați mai mulți cetățeni în fața Prefecturii … vin și eu să strig împreună cu dumneavoastră, ca Ministerul de Interne să aducă Poliția …”, a mai adăugat primarul Ioan Popa.

  O fi prefectura, ministrul sau poliţia de vină că ai lui tăiţelu’ s-au “adunat” de au stricat traficul rutier şi semaforizarea existentă cu mânării … “inteligente”?
  Acum tăiţelu’ strigă ca “preoţii” lui Baal:
  “Strigati tare, fiindca … ; se gandeste la ceva, sau are treaba, sau este in calatorie, sau poate ca doarme, si se va trezi.” :)
  Strigaţi tare! Tareee…!

  Raspunde
 2. popescu ana

  mai bine ar face ceva taitelu in oras ca in 3 ani a plantat niste platani , nu are proiecte, nu a construit o cladire , nu a reparat o strada .

  Raspunde
 3. Popa Marius

  Trebuie dirijata circulatia? As vrea sa vad asta la ora de varf cand oamenii se indreapta spre casa pe Revolutia din Decembrie. Nici macar nu sunt acolo, dar mai sa si dirijeze simultan cate o banda de circulatie in zona Triaj. Lasa fraierii ca se descurca si singuri.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei