Primarul Ioan Popa nu mai crede în Aquacaraș! „Ar trebui să facă o fuziune cu Aquatim, acolo managementul e ireproșabil”

modelmic+editorial

 

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a criticat dur modul în care funcționează societatea de apă și canal din Caraș-Severin.

 

Edilul este de părere că Aquacaraș are nevoie de o restructurare serioasă pentru a se pune pe picioare și pentru a funcționa așa cum trebuie, lucru care are slabe șanse să se întâmple, spune acesta.

În acest sens, Popa consideră că ar mai mai bine ca Aquacaraș să fuzioneze cu operatorul similar din județul Timiș, Aquatim, care nu are un management deficitar, așa cum se întâmplă la noi în județ.

„Părerea mea personală este că Aquacaraș, așa cum este gestionată astăzi și va fi și pe viitor, nu se poate restructura din interior, și acest lucru este cel mai grav. Această entitate trebuie să se restructureze și trebuie să aducă profit major. Pentru că luăm apă de la Dumnezeu, curată, o tratăm și o dăm la public, oricine și-ar dori să dețină o astfel de societate comercială.

Eu am mai spus-o, cred că Aquacarș ar trebui să facă o fuziune, poate prin absorbție, cu Aquatim, acolo managementul este ireproșabil și cred că ei ar fi în stare să gestioneze mai bine acest operator dar aici ne lovim de orgolii, pentru că bănățenii sunt orgolioși și le e greu să cedeze”, explică Ioan Popa.

 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Gore

  La Aquacaras e o adunătură de oameni care nu fac nimic toată ziua, doar știu să stea la cafea, la țigară, să se plimbe prin oraș. Deși programul lor e până la ora 16, majoritatea pleacă acasă la 13-14. Și ne mai mirăm că nu funcționează nimic la ei …

  Raspunde
 2. doru

  Nu e o idee rea. Doar sa vrea cei din Timisoara. Au realizat lucruri minunate, s-ar da cu fundul de pamant sa aiba apa pe care o avem noi…

  Raspunde
 3. Rusmir Ionel

  Banateni competenti se gasesc si la Resita , dar cei cu experienta si competenta manageriala sant considerati ,, carnati” si, sau ,, bosorogi” . Sa se lase fostul manager sa managerieze firma fara pretentii de partid ( pretentii care au fost distrugatoare) si o sa vedeti rezultate imediate .LA AQUACARAS SANT OAMENI DEOSEBIT,COMPETENTI PROFESIONAL DAR POLITICUL I-A INGROPAT FARA SCRUPULE . Solutii sant dar trebuie acceptate , in caz contrar DEZASTRU .

  Raspunde
 4. zero

  “…trebuie să aducă profit major. Pentru că luăm apă de la Dumnezeu…”
  Pretul de cost pare a fi “zeul” la care des se inclina Popa.
  Un zeu si un popa fals.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei