Primarul Ioan Popa are un mesaj pentru reșițeni în ziua alegerilor! Ce le transmite edilul?

 

modelmic

 

Primarul Ioan Popa le transmite un mesaj reșițenilor, chiar în ziua alegerilor: Reșița este într-o continuă schimbare și fiecare dintre noi trebuie să contribuie la această schimbare.

Primarul reșițean a trecut pe la urne pentru a-și exprima dreptul la vot în jurul orei 13:00, la Grădinița Palatul Fermecat din municipiu. Ca de obicei, edilul a venit însoțit de familie, iar după ce a pus ștampila pe buletinul de vot, a dorit să transmită un mesaj reșițenilor.

În turul doi am votat pentru o Românie normală, așa cum am votat și în primul tur. Dar aș vrea să transmit un mesaj pentru reșițeni, în primul rând: indiferent cu cine votăm, trebuie să nu uităm să ne sprijinim pe noi înșine întotdeauna. Trebuie să sprijinim curajul împotriva fricii, să sprijinim munca împotriva lenei, să sprijinim cultura, să sprijinim învățământul. Trebuie să ne sprijinim pe noi înșine. Sper ca reșițenii să înțeleagă că orașul în care trăim este într-o schimbare și să contribuie fiecare la schimbarea lui. Să nu ne așteptăm de la alții prea mult, să ne așteptăm în primul rând de la noi înșine”, a precizat la ieșirea de la urne Ioan Popa.

ioan popa-vot

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei