Primarul Luca Mălăiescu cere public demiterea arhitectului șef al județului, Victor Naidan!

70322782_523139171764717_7856144068043079680_n

Tergiversarea deschiderii deponeului de la Lupac a stârnit reacția primarului orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, care cere public demiterea arhitectului șef al județului, Victor Naidan, managerul proiectului.

Cer public demisia domnului Naidan de la Consiliul Județean, managerul de proiect privind gestionarea deșeurile din județul Caraș-Severin, care durează de 6 ani de zile și încă nu este finalizat! Județul Caraș-Severin are probleme cu deșeurile datorită dânsului! Din punctul meu de vedere acest proiect este un fiasco. UAT-urile au foarte mult de suferit, adiacent și cetățenii județului, din cauza faptului că domnul Naidan nu a fost în stare până acum să finalizeze acest proiect”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Nu de puține ori primarii din județ au afirmat că depozitarea gunoiului menajer este un dezastru în judetul Caraș-Severin, iar costurile privind colectarea și transportul gunoiului în diverse colțuri ale țării după închiderea gropilor de gunoi neconforme cerințelor UE, au determinat majorarea tarifelor pentru cetățeni.

Proiectul a avut nenumărate fisuri, de la piedici birocratice, până la cele create de constructorul care nu s-a încadrat în termen, iar în primăvară au pus capac situației, problemele la stația de sortare și bazinul de levigat.

Am și nedumerirea faptului că domnul Naidan, conform legislației în vigoare, fiind manager de proiect are o indemnizație lunară între 10% și 50% din salariu. Salariul dânsului, din informațiile pe care le dețin, este cu mult peste 10 mii de lei”, a precizat primarul Mălăiescu.

Publicația Reper 24 așteaptă și punctul de vedere al arhitectului șef al județului, Victor Naidan.

Diana RADU

Stiri similare

6 Comentarii

 1. AND

  Acest barbos care are un salariu colosal a facut foarte multe ilegalitati in cadrul acestiu proiect si in altele cu acceptul conduceri CJ , Bacul de la La Moldova Noua cand sa achizitionat un Vaporeto second si in acte figura nou, iar in cadrul proiectului de deseuri dezastru , cate ilegalitati a facut .

  Raspunde
 2. Emilut

  Primarele Luca nu e în stare să aibă grijă de orașul pe care-l administrează, dar cere demisia altora.
  Să-i ceară demisia lui Popovici și a celor de la județ, care și-au luat partea la realizarea deponeului și acum se fac că plouă.

  Raspunde
  1. Toader

   Ba are perfectă dreptate, Mălai ăsta, în sfârşit zice şi el ceva bun,în afară de odele aduse lumânării lor! Mâncătorul ăsta-moustache- de bani publici, ARHITECTUL lui peşte, merită ascuns după gratii, nu doar dat afară! Cum naiba să mai fie menţinut în funcţie când ne-a păgubit pe TOŢi cu milioane de euro per total!

 3. Cristina

  Sunt f. de acord cu d-nu primar Luca Malaiescu,nu se intimpla nimic cu acest proiect.Salariu merge ,iese si la pensie si de fapt n- a facut nimic.E nevoie de oameni cu dorinta de a munci , nu de filozofi in acest domeniu.

  Raspunde
 4. zero

  “„Cer public demisia … Din punctul meu de vedere acest proiect este un fiasco”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

  Din punctul meu de vedere, un fiasco este cam tot ce se întâmplă în ţara noastră, în prezent.
  Începând cu … haluce-naţio (democraţie, stat de drept, birocraţie obstrucţionistă şi alte “lozinci mobilizatoare”).
  Adică … acela care halucinezi mai tare prostimea, acela primeşti mai multe voturi şi … “drepturi”.
  Fie ele falsificate “electronic”.
  Dar, în “echipă”, oricând poţi da vina pe altcineva :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei