Primarul Mălăiescu îi ia apărarea lui Borduz, în conflictul cu vicele Popovici! „Și eu aș fi făcut la fel”!  

modelmic

 

Conflictul dintre vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici și directorul ADI Intercom Deșeuri, Daniel Borduz, a fost în prim plan săptămâna trecută, când conform martorilor cei doi ar fi ajuns chiar la violență fizică, aspect negat însă de ambele părți. Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, care este în același timp președintele ADI Intercom Deșeuri nu s-a sfiit însă să afirme că este sigur că între cei doi a avut loc o altercație. Mai mult decât atât, Mălăiescu îi i-a apărarea lui Borduz, lăsând să se înțeleagă că dreptatea ar fi de partea lui.

Vă pot spune cu toată sinceritatea: a existat un conflict mai vechi între dl vicepreședinte Ionuț Popovici și directorul general de la ADI Intercom, Dani Borduz. Este un conflict care mocnește de circa 2 luni de zile și se pare că zilele trecute într-un birou în Consiliul Județean a avut loc o mică altercație, chiar dacă ei la final au spus că se iubesc sau ceva de genul acesta. Vă pot spune cu toată sinceritate că nu este așa, poate nu se mai urăsc în clipa de față, dar a existat o altercație care chiar nu își avea rostul și nu a dat nici bine ca imagine”, a declarat Mălăiescu pentru Reper 24.

Conform edilului, situația tensionată dintre cele două părți s-ar datora faptului că Borduz nu este genul de persoană care să își aplece capul atunci când i se cer sau i se reproșează anumite lucruri pe un ton nu foarte potrivit.

Cred că această problemă se datorează faptului că directorul general de la ADI Intercom, Dani Borduz, nu este tipul de om care să se supună sau să se aplece atunci când vicepreședintele Consiliului Județean îi spune ceva pe anumite tonuri sau îi cere anumite lucruri. Eu chiar îl apreciez pe Dani Borduz, este un băiat tânăr, îl cunosc bine, fiind și președintele ADI Intercom de ceva timp. Dar, așa cum spuneam, nu este tipul de om care să se aplece sau să pupe mâna cuiva. Și probabil atunci când i s-au reproșat pe un anumit ton anumite lucruri, a răbufnit. Cred că și eu făceam la fel”, a mai adăugat Luca Mălăiescu.

Citește și Meciul zilei: Borduz vs Popovici! La CJ nu mai merge cu șpaga, dar se dă bine cu pumnul!

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei