Primarul Mălăiescu promite: „La sfârșitul anului 2019 tot orașul Oțelu Roșu va avea asfalt! Și pe ultima străduță!”

modelmic

Primarul Luca Mălăiescu promite că în cel mult doi ani de zile toate străzile din orașul Oțelu Roșu vor fi asfaltate. Punerea la punct a infrastructurii din localitatea de pe Valea Bistrei a fost încă de mult timp, alături de modernizarea centrului civic, una din ambițiile edilului, aflat la al doilea mandat.

Mălăiescu a încercat să obțină în mai multe rânduri finanțare pentru reabilitarea drumurilor din Oțelu Roșu, însă proiectul nu a fost aprobat decât anul trecut, când mai marii de la București au fost de acord să aloce peste 3 milioane de lei pentru asfaltarea străzilor.

„Am asfaltat în ultimii 3 ani mai mult decât s-a asfaltat în ultimii 10 ani. Și nu o spun eu, o spun statisticile. Iar anul 2018 va fi benefic din punct de vedere al asfaltărilor. Vom asfalta foarte mult, pentru că avem un proiect semnat prin PNDL 2, în valoare de 3.300.000 de lei.

La Oțelu Roșu, infrastructura a avut foarte mult de suferit și încă mai are, dar le garantez cetățenilor că la sfârșitul anului 2018, cu siguranță 80% din străzile din oraș vor fi asfaltate, iar la sfârșitul anului 2019 tot orașul Oțelu Roșu va avea asfalt. Și pe ultima străduță”, a declarat edilul într-o emisiune live la Reper 24.

Luca Mălăiescu a mai precizat că proiectul de asfaltare a străzilor din Oțelu Roșu este deja pe SEAP, iar dacă totul va decurge normal, lucrările vor începe în aproximativ 2-3 luni.

Puteți vedea aici emisiunea integrală cu primarul Luca Mălăiescu:

 

 Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei