(E) Primarul Nicolae Novăcescu: „Guvernarea PSD a crescut calitatea vieții la Cornereva!”

modelmic

Comuna Cornereva se remarcă prin naturalețea și frumusețea locurilor, prin hărnicia și seriozitatea oamenilor, dar și prin păstrarea și transmiterea mai departe a valorilor și tradițiilor locale, de aceea, nu puțină lume vorbește că este emblema frumuseții din zona Banatului de Munte !!!

Toate acestea, și nu numai, m-au determinat, în calitate de primar al acestei comune, să lupt și să muncesc pentru realizarea și implementarea mai multor proiecte, atât pe fonduri UE, cât și pe fonduri guvernamentale, care să aducă un plus calității vieții în această comună și să urce potențialul și imaginea acesteia la standarde europene de modernizare.
Prin Programul de Dezvoltare Locală (PNDL 2) lansat de Guvernul PSD, comuna Cornereva a beneficiat din plin de fondurile primite pentru proiectele depuse, clasându-se în primele locuri pe județ ca valoare finanțată (peste 56 milioane Ron).

Avem semnate contracte de finanțare și suntem în diferite faze de implementare a următoarelor proiecte prin PNDL :

-Alimentare cu apă în comuna Cornereva;

-Rețea de canalizare și stație de epurare în localitățile Bogâltin, Pogara de Sus, Arsuri, Izvor din comuna Cornereva;

-Reabilitare, modernizare și dotare Școală Primară cu clasele I-IV și Grădinița din localitatea Zanogi, comuna Cornereva ;

-Reabilitare, modernizare și dotare Dispensar uman în comuna Cornereva;

-Modernizare drumuri comunale în lungime de 19 km în comuna Cornereva.

Toate măsurile bune luate de guvernarea PSD în toate domeniile importante din viața românilor, cum ar fi sănătate, educație, agricultură, investiții în infrastructură etc, nu ne fac decât să credem în devotamentul, profesionalismul și patriotismul întregii echipe PSD de a ne reprezenta în Parlamentul și în toate forurile Instituțiilor Europene !

Pe această cale, doresc să îndemn toți cetățenii comunei mele să mă susțină în toate demersurile pe care le-am făcut pentru comunitatea noastră, să aprecieze echipa PSD care m-a ajutat și, în data de 26 mai, să meargă la vot, alegând Luminița Jivan și întreaga echipă PSD !

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei