Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, noul președinte executiv al PSD Caraș-Severin

modelmic

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, este noul președinte executiv al organizației județene a Partidului Social-Democrat. Mălăiescu a fost ales în funcție, în cadrul ședintei de astăzi a Comitetului Executiv Județean.

Aș vrea să le mulțumesc încă o dată colegilor pentru votul de astăzi și să îi asigur că așa cum nu sunt un primar de birou, ci un primar de teren, voi fi un președinte executiv nu de birou, ci de teren. Pe de altă parte, mi-am propus să accept această funcție pentru a putea face o punte de legătură, dacă pot să o numesc așa, între organizație și președinte, doamna deputat Luminița Jivan, care așa cum bine știm de luni până joi este la București cu serviciul în Parlament și cu problemele județului, iar atunci când vine acasă aș vrea să reușesc, mi-am propus acest lucru, să fac această punte de legătură, să aibă pe masă toate problemele organizațiilor PSD din județul Caraș-Severin”, a declarat la finalul ședinței, proaspătul președinte executiv al PSD Caraș-Severin.

Funcția de președinte executiv al organizației județene a fost ocupată anterior de Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, care a decis însă să facă un pas în spate și și-a anunțat demisia. Luca Mălăiescu a fost ales președinte executiv interimar, până la organizarea de noi alegeri pentru această funcție.

Tot în cadrul ședinței de astăzi au fost luate mai multe decizii radicale. Astfel vicepreședintele Consiliului Județean, Flaviu Nedelcea, dar și câțiva primari și consilieri județeni au rămas fără sprijin politic.

Citește și Revoluție în PSD Caraș-Severin! Vicele Flavius Nedelcea, dar și mai mulți primari și consilieri județeni, rămași fără sprijin politic!

Citește și Demisie în PSD Caraș-Severin! Primarul Dumitru Ursu renunță la funcția de președinte executiv al organizației județene!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Emilut

    Ca primar al orașului, nu se plimba destule zile “pe teren”. Acum că e și președinte executiv, se poate plimba toată săptămâna prin județ, pe banii statului.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei