Primarul Percea rămâne în arest! Judecătorii au respins cererea de înlocuire a măsurii preventive

Percea arest

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au respins cererea primarului comunei Ciclova Română, Puiu Percea, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin au respins, cu puțin timp în urmă, cererea inculpatului Puiu Percea, primar suspendat al comunei Ciclova Română, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Totodată, instanța a dispus plata a 100 de lei de către inculpat cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Citește și: Primarul Percea rămâne în arest! Judecătorii au respins cererea de înlocuire a măsurii preventive

Soluția va putea fi contestată de către petent în termen de 48 de ore de la pronunțare și, în cazul respingerii, primarul Percea își va petrece și următoarele 29 de zile în arestul preventiv al Poliției Județului Caraș-Severin.

Citește și: Primarul comunei Ciclova Română, Puiu Percea, rămâne în arest

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei