Primarul Popa majorează impozitele pe clădirile degradate! 500% pentru fostul local Valahia și 300% pentru Hotelul Semenic!

 modelmic

Nu mai puțin de 27 de proiecte de hotărâre legate de majorarea pentru anul 2018 a impozitului pe clădiri s-au aflat ieri în mâinile consilierilor locali reșițeni. Este vorba de majorări cuprinse între 150% și 500% pentru imobilele degradate, identificate de către comisiile de urbanism ale Primăriei Reșița ca fiind nesatisfăcătoare din punct de vedere al stării tehnice.

Aceste clădiri din municipiul Reșița se regăsesc pe străzile Căminelor, Traian Lalescu, Minda, Văliugului, Rozelor, Castanilor, Petru Maior, 24 Ianuarie, Paul Iorgovici, Cireșului, Primăverii, Valea Țerovei.

În ceea ce privește Hotelul Semenic, conform raportului de specialitate semnat de directorul executiv Ionuț Brabete, impozitul pe această clădire va fi majorat cu 300% față de impozitul achitat în 2017, dar nici acest semnal al administrației de pe Bârzava bănuim că nu-i va trezi nicio emoție proprietarului Gruia Stoica, care a demonstrat un adept al versului eminescian, rămânând la toate rece, la fel ca și clădirile fantomatice deținute de același afacerist pe Muntele Semenic.  Dar aceasta nu este cea mai mare majorare a impozitării unui imobil!  O majorare de 500% va fi dispusă de Direcția de Taxe și Impozite a Primăriei Reșița începând cu 2018 pentru proprietarii fostului local Valahia, restaurant care s-a făcut scrum în urma unui incendiu în toamna lui 2012. În anul 2017, impozitul achitat de proprietarii fostului restaurant Valahia a fost de 700 lei, urmând ca din anul 2018 acesta să crească substanțial, la 3500 lei.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

4 Comentarii

  1. zero

    Hehehe… Tăitelu’ încă nu a fost expulzat in Egipt. Ajuns acolo ar fi pus imediat impozite majorate pe… piramide.
    După taxele majorate la cimitire… necrofilie financiară.
    Scopul acţiunii? Tra-la-la, nimic constructiv :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei