Primarul Popa se declară fascinat de bazinul olimpic de înot din Reșița!

modelmic

Primarul Reșiței, Ioan Popa, nu ratează nicio ocazie de a face publicitate obiectivelor de interes din municipiul de pe Bârzava. Nu puține au fost de exemplu ocaziile în care a vorbit de bazinul olimpic din Reșița, „un bazin teribil, de talie internațională”, la care a făcut referire și zilele trecute, atunci când au fost recepționate lucrările la noua sală de sport a Colegiului Național Mircea Eliade.

Lucrările la cele două obiective au fost realizate de aceeași firmă reșițeană, la o distanță de peste 10 ani. „Este o firmă de-a noastră, din Reșița. Avem și experiența lor cu bazinul de înot din Govândari, care pentru mine este o chestie fascinantă, la 12 ani de la realizare arată ca în prima zi. E adevărat că și colegii noștri îl întrețin foarte bine, avem o echipă bună acolo, la bazinul olimpic, dar este o lucrare făcută foarte bine. Sper să fie și asta la fel de bună și să reziste în timp”, a afirmat Popa.

Bazinul Olimpic din cadrul Complexului de sport și sănătate din Reşiţa a fost dat în folosință, în actuala formă, în anul 2007, pe vremea primarului Liviu Spătaru. Aproximativ un milion de euro au fost investiți atunci în realizarea proiectului pe vechea structură a bazinului, care data încă din 1982. În prezent, administrația locală derulează un proiect transfrontalier pentru dotarea bazinului cu panouri solare.

Bazinul olimpic din Reșița este deschis de luni până vineri, între orele 07:00 – 22:00, iar sâmbătă în intervalul orar 07:00 – 14:00.

Citește și Sală de sport ultramodernă la Colegiul Mircea Eliade din Reșița! „Este liceul cel mai dotat din acest punct de vedere”!

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Mada

    Bazinul e curat, noua si copiilor ne place acolo, e curat. Pacat ca doamnele care fac curatenie trebuie sa curete si dupa plozi de nomenclaturisti, care fac dinadins mizerie.
    Mai e si supraveghetorul ala chel cu tenul inchis care hartuieste clientii. E in romania si crede ca e tarlaua lui…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei