Primarul Puiu Percea: „Dacă n-au reușit să mă doboare prin vot, încearcă cu DNA-ul!“

Primarul Puiu Percea

Mascații și procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Timișoara au descins în această dimineață în comuna cărășeană Ciclova Română. Mai bine de 3 ore, oamenii legii au percheziționat mai multe locații ale funcționarilor primăriei, printre acestea numărându-se și domiciliul primarului Gheorghe Percea, dar și biroul acestuia.

modelmic

Prin Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție, am aflat că în acest caz există suspiciunea comiterii unor fapte de corupție. După mai bine de trei ore de percheziții, procurorii au ridicat din Primăria Ciclova Română zeci de documente și au plecat spre sediul DNA Timișoara.

modelmic

Citește și: Ancheta de la primăria Ciclova Română a procurorilor DNA vizează fapte de corupție!

Se pare că perchezițiile procurorilor DNA au vizat în această dimineață, în afara locuinței primarului și a fiului acestuia, și domiciliile unor foști și actuali funcționari publici din Ciclova Română, precum domiciliul contabilului primăriei, dar și cel al fostului viceprimar al comunei, a cărui locuință este situată în satul aparținător, Ilidia. Fostul viceprimar al comunei Ciclova Română a fost condus de anchetatori la sediul primăriei unde a activat. Edilul șef al comunei din Valea Carașului a negat faptul că domiciliul fiului său, Adrian Percea, ar fi fost percheziționat de procurorii DNA.

De asemenea, procurorii DNA nu au făcut nicio reținere și nu au formulat nicio acuzație celor percheziționați.

Primarul Puiu Percea, dezamăgit de umbra lăsată de DNA la Ciclova Română!

Primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea, s-a arătat surprins dar și dezamăgit de vizita DNA-ului la primăria pe care o conduce din 1992. Aflat la cel de-al șaptelea mandat, Percea afirmă că nu știe care a fost motivul ce a stat la baza perchezițiilor, dar recunoaște că a pus la dispoziția procurorilor DNA toate documentele care i-au fost solicitate. Acesta pune vizita procurorilor DNA pe seama presupuselor reclamații făcute de adversarii săi politici. „Probabil se caută ceva care să constituie ulterior un dosar. Dacă nu au reușit să mă doboare în urmă cu un an prin vot, în mod democratic, atunci încearcă varianta DNA!“, a declarat după plecarea procurorilor anticorupție primarul Percea.

 

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în acest caz și dacă procurorii DNA vor formula vreun cap de acuzare pe numele primarului din Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei